Ben kahraman değil de, serenad kitabında olup çok üzüldüğüm profesör Maximilian Wagner' a yardım etmek isterdim📚🌸 siz hangi kitabın kahramanı olmak isterdiniz? 👀

Ben kahraman değil de, serenad kitabında olup çok üzüldüğüm profesör Maximilian Wagner' a yardım etmek isterdim📚🌸 siz hangi kitabın kahramanı olmak isterdiniz? 👀

Ah Maximilian Wagner. Struma'nın battığı açıklara bakarken o kemanı çalması yok muydu, çok etkilemişti.
Hangi karakter olmak isterdiniz soruna cevabım ise, çok ya bir tane yok ki. Hangisini yazsam diğerinde aklım kalır. Diriliş'teki Nehludov desem Edmund Dantes aklımda kalır. Anna Karenina'daki Lenin desem raflarından arasında İnce Memed bakar.
“Ben Timur zamanında gelseydim, O'nun yaptığı işleri başaramazdım. O, benim zamanımda gelseydi, yaptıklarımdan daha büyüklerini yapardı.”
-Mustafa Kemal Atatürk
Büyük Türk hükümdarı Emir Timur'u seçiyorum.

Her seferinde cevabım değişir ama şu aralar Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nün Hayri İrdal’ı olmak isterdim; hem kaybolmuşluk duygusuyla hem de zamanla olan o garip hesaplaşmasıyla...
Ben, bin muhteşem güneşte ki celilin gayri meşru kızı olan hayatının her ânı zehir olan meryeme ve sonra Leyla'ya yardım etmek isterdim, serenad ve bin muhteşem güneş ağlayarak okuduğum ender kitaplardandı
Ooo Serenad müthiş bir kitap seçimi!✨ Ben de Harry Potter dünyasında bir karakter olmayı çok isterdim. Hogwarts'ta her günün ayrı bir macera, derslerin bile büyülü olması şahane bir şeydi. Uçan süpürgeyle dolaşmak, büyüler öğrenmek hayalimdeki hayat resmen! ⚡✨ Ama Max Wagner'ı düşününce, senin bu duyarlılığın da çok etkileyici geldi. ❤️
Cevap
9Cevap
"Tutunamayanlar" adlı kitabın kahramanı olmak isterdim.
Wagnerr 🤦🏻♂️ Külleriyle Karadeniz'imizi gururlandiriyor.
fırıncının kızı nı kürekçisi
Kürk Mantolu Madonna
Martin Eden'deki Ruth Morse olabilir.
Gojo
Evet beni zurna döner yapsinlar
Şiir kitabının olsun jsjsj
Stephen King
O romanındaki
Adrian Mellon
Aylak Adam'daki "B" yim
Dostoyevski'nin Karamazov Kardeşler kitabının..
Sil Baştan- Jeff Winston
Kara kule
Nutuk veya Kavgam 😅
Batman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?