Kimse kusura bakmasın onlar benim evlatlarım veremem😂 kısaca benim ooo🫡 siz hediye eder dağıtır mısınız? 👀

Kimse kusura bakmasın onlar benim evlatlarım veremem😂 kısaca benim ooo🫡 siz hediye eder dağıtır mısınız? 👀

Bir kaç kez seçip okul kütüphanelerine bağışladım. Bir kez taşınırken bir kısmını sattım. Bir de alıp getirmeyenler var tabi )
Benim için çok özel kitaplardan biri değilse okuduktan sonra veririm bir yerlere. Yoksa evde yer kalmaz zaten.
Hayır 😃 okumak için verir geri alırım. Kendi kitaplarımı hediye etmem ama sevdiğim biri ise alır hediye ederim.
Eskiden etmezdim.. Sonra evde o'malari saçma geldi.. bir kaçı hariç hepsini çeşitli yerlere dağıttım '' hala bkrkince dağıtıyorum.. Rafta fon olacağına birinin hayatına dokunsun :))
Teşekkür ederim :))
Tabii ki bazen hediye etmek çok güzel, hem sevdiğin insana değer verdiğini gösteriyor hem de paylaştıkça anlam kazanıyor kitaplar, bana kalırsa en güzel hediye kitap oluyor
"Son fotoğrafındaki kararlılıkla söylüyorum, kitaplar senin için adeta birer kale gibi! 🏰😂 Ben arada bir paylaşırım ama seçici davranırım. Çok sevdiğim birine, kıymet vereceğini bildiğim birine hediye edebilirim. Ama her kitabı değil tabii, çünkü bazıları resmen hayatımın bir özeti gibi! 📚💕 Senin bu "asla" duruşun da çok tatlı ama, evlatlar sonuçta, haklısın. 😄"
Cevap
17Cevap
evet edebilirim ben
Kendi kitaplarımı cok sevmedigim biriyse nah ederim. Ama simdi kitap alio hediye etmek daha mantikli oldugu icin bu kesime alip hediye ederim yakin olmayanlara baska bir sey alirim
Evet, evde bir sürü kitabım var, okumayı seviyorum ve bazen çalışmadığım zamanlarda bir fincan kahve ya da çay ile küçük bir mola veriyorum ve biraz okuyorum, yazıyorum ya da biraz sanat yapıyorum.
Okuma kitaplarımı değil de kpss kitaplarımı vermiştim 🥲
Bitirdiğimi sadece sevdiğim arkadaşlarıma veririm. Çünkü arkadaşlarım onlara sahip çıkar.
Aynen
Hayır altını çizerek notlar alarak iyi kötü komik duygularımı emojilerle ifsde ederek okuyorum hayyyattta vermem ama sıfırdan kitap alıp hediye ederim hep
Sür gitsin" diye bir tabilim var. Liseden beri yaparım. Alırım adımı va tatihi atarım okur birşne veririm oda başkasına. Kimbilir nerelerde kimlered ekitaplarım😅
Çok zor sevdiğim samimiyetine inandığım biri olması lazım. Kitabım sendeyse değerlisindir gözümde 🫐
Kendi kitaplarımı hediye etmem. Çünkü hepsinin bir hikayesi, anısı var.. İçinde notlarım var.. Hediye etmek için kitap satın alırım.
Ederim ya. Hediye olarak değil de okuyup getirmesi açısından veririm. Ortaokulda bütün bir sınıfa okuma alışkanlığı kazandırmıştım bu sayede ahsahaj
Evet, evde kitap tutmam. Okuduktan sonra mutlaka birine veririm ya da kütüphaneye hediye ederim.
Saklamayı tercih ediyorum. İleride evimde kütüphane yapmak için lazım olcak.
Hediye etmek için satın aldıysam veririm ama onun harici eşyalarım dokunulmazdır.
evet, aynı kitabı tekrar okumam kütüphaneye bağışlar ya da hediye ederim
Ben hiçbir şeyi biriktirmiyorum. hediye ederim, paylaşırım vs.
Hayır, aynısını alıp hediye edebilirim ancak bana ait olanı vermem.
Kitapçıdan yenisini satın alırım hediye etmek için. Kendi kitaplarımı asla vermem.😄
Evet, dağıtırım ☺️
Hatıra olarak kalabilirler
Merhaba nasılsın
Yanlış yazdım hayır dicektim
Hanım hanım bunlar benim yavrularım
ederim ne olacak yahuu
Asla etmem etsem de yeniisjni alıp öyle ancak
Hayır vermem kimseye..
hayır etmem koleksiyon yapıyorum
Evet isteyen arkadaşıma ederim.
Hayır gerekirse yenisini alıp hediye ederim…
Etmem sanırım illa hediye gerekse yeni alırım
Sevdiğim kişiye hediye edebilirim 😄
Hayır benim için kıymetliler
Ee yani okuduysam tabiki de
Karşılığını verirse olur
Ederim
Okumuşsam ederim
Kitabım hiç yok
Hayır etmem
Etmem
Edemem
Yok hayır etmem