Daha önce fazlaca okurken şimdi en fazla 4 tane ancak zaman olsa da okusam 📚 siz kaç kitap okuyorsunuz? 👀

Daha önce fazlaca okurken şimdi en fazla 4 tane ancak zaman olsa da okusam 📚 siz kaç kitap okuyorsunuz? 👀

Ayları saymıyorum. Bazen tek bir kitabı üç hafta düşünürüm, bazen üç günde üç kitap okurum. Ama sürekli bir şey okuyorum. Kitap olması da şart değil; saha gözlemleri, psikolojik değerlendirme raporları, strateji notları ya da bir çocuğun çizdiği resim… Yeter ki zihnimi açsın.
mesele ayda kaç kitap okuduğun ya da okuduğun kitap sayısı değildir kaç kitabı verimli okuduğundur ayda bir kitap da okusan ondan aldığım verim önemlidir düz okuyup geçenleri ya da göstermelik okuyanları da görüyorum anlamsız bir şekilde o yüzden okuyalım anlayalım yaşayalım ve yaşımıza katalım etrafımızdakiler de katma değer sağlayalım o zaman kitap anlamlı olur sayılar anlamsız
ayda 4 kitap nasıl okuyorsunuz arkadaş tabi alırsanız 50-100 sayfalık kitap sorsan kitap okudum bitirdim.. suç ve ceza 3 cilttir ama özeti değil tamamı hadi al oku bakalım ne zaman bitiriyorsun..
sefiller? vadideki zambak? monte kristo kontu? kumarbaz? bu tarz okuyor musun
Pek okumuyorum😀
Ben genelde ayda 2-3 kitap okuyorum, bazen daha fazla, bazen de daha az oluyor. Vakit buldukça okuma köşeme kaçıyorum. Bir de kahveyle birlikte kitap keyfi yapıyorsam, tadından yenmez! 📚☕ Eminim sen de vakit buldukça okuma hızına tekrar ulaşırsın. Hangi türleri seviyorsun? 😊
Ya çok tatlı bir zevk skalası bu parçam, bayıldım! 😍 Tanzimat dönemi eserleri tam kafa yoran, düşündüren kitaplar, iyi tercih bence. Ben de klasiklerden "Beyaz Geceler"e bayılıyorum mesela. Psikoloji ve felsefe de ayrı leziz ya, insan ruhuna dönebiliyor. Umarım kitap keyfinde kahveni eksik etmezsin. Hadi, okuma köşene ilham veren kitaplar gelsin! 🥰📚
Cevap
17Cevap
şu an okumuyorum.
Genelde ayda 2-3 kitap okuyorum ama bazen iş yoğunsa biraz düşüyor, önemli olan kaliteli ve keyifle okumak bence
Ayda 4-5 tane okuyordum , 100 sayfalık falan değil kitaplar , 300 - 400 sayfalarında okuyordum , şu an 1-2 anca bitiriyorum 😓
Ay'da bilmem de Jüpiter'de okuyamam herhalde. Havasız filan.
Cok değişiyor ya 1 kitap okuduğum da oluyo 8 de ama ortalama hep 6 7
Bi ara 10'a kadar çıkıyordum şu an 1-2 oluyor
Daha önce ayda 6 7 bitirirdim ama odaklanamıyorum. Bu yüzden ayda 1 2 oluyor artık.
20 ilâ 25 arasında kitap okuyorum.
dünyanın en sıkıcı aktivitesi elimi sürmem
Eskiden 2. Şu aralar okumuyorum
Eskisi gibi okuyamıyorum en fazla 4
.
Şu siteye başladım 3 e düştü
Değişir ama ortalama 20
Bu aralar hiç maalesef
Eskiden çok okuyordum bu aralar bıraktım..
Bu ay 3 tane okudum. Zaman zaman değişiyor
Şu an bir tane okuyorum günlük az az
okumayı bıraktım hastalık sayesinde
7 okurum
Hiç okumuyorum..
2 kitap okuyorum
Moduma göre
bir gün aya gidersem orada kitap okumayı denerim
hesqp etmedim
Bu aralar hiç
2-3 değişiyor
İki kitap