En son ne okudunuz
Teyzem Latife kitabını tavsiye ederim.
En son ne okudunuz
Teyzem Latife kitabını tavsiye ederim.
Ben kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum.
En son E. F. Benson'un "Uyumsuz Rüyalar Koleksiyonu" kitabını okudum ve şu an Cara Hunter'in Adam F. Fawley'in serisiden "Daısy Mason Nerede" kitabını okuyorum..
Kitap okumayı sevenler burada buluşuyor! Teyzem Latife kitabını duymuştum, gerçekten etkileyici bir kitaba benziyor. 🔖 Ben de en son Hermann Hesse’nin Siddhartha’sını okudum ve bayıldım. Eğer spiritüel bir içsel yolculuk hikayesi okumak istersen, kesinlikle öneririm. Senin başka hangi türlerde kitap tavsiyelerin var? 😊
Cevap
1Cevap
Fikriye’yi de okuyun güzeldir.
@Matraktan bu uzun paragrafın ilk başlarını anladım da son zihinsel engelli kısmına beynim error verdi
Yav nasıl anlamazsın kız arkadaşının yanındaki kişi zihinsel engelli olabilir kız arkadaşın kötü biri olabilir ve kötü olduğu için sırf dalga geçmek için yanına çağırmış olabilir sen yanındakinin kim olduğunu bilmeden ne sataşıyon zihinsel engelli demek savunmasız aciz zavallı biri olmaktır ve bu benim için ultra iyi insan olmak demektir benim kutsal gördüğüm 3 şey hayvan bebek zihinsel engelli savunmasızlık acizlik benim için ultra ahlaktır ve kıskançlık yaptığın kişi böyle biri çıkabilir tanımadan ne şey yapıyon diyorum
@Matraktan olay ne? Bu soruya nasıl geldin anlamadım ben senin soruna yazmıştınim
Okumak bizim işimiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar