Tanımadığınız bir erkek size sokakta gül satan kadınlardan gül hediye etse hoşunuza gider mi?
Amaç tanışmak olsun ya da olmasın mutlu olur muydunuz?
Amaç tanışmak olsun ya da olmasın mutlu olur muydunuz?
Cevap
4Cevap
Sonrada sevgilisi görüp ağzımızı burnumuzu kirsin ( haklı )
Sonuna kadar 😂
Hoşuma gider ama almam
Misal amacı tanışmak değil seni gördü ve beğendi ve mutlu etmek istedi çünkü kadınlar mutlu olmayı hakkediyor gibi bir şey dese sana verse yinede almaz mıydın? Dün öyle aklıma gelmişti acaba böyle bir şey yapsam ne olur diye
Hayır hoşlanmam öyle derse.
Gösteriş gibi
Bence erkekler etrafında tanıdığı kadınları mutlu etse zaten gerek kalmaz böyle şeylere de
Bencede haklısın. Misal yurtdışından gelen birisi olduğum için burada birisiyle tanışmak sonradan yazışmak falan biraz saçma geliyor çünkü bir ilişki beraber vakit geçirmek falan gercekleşmez bence. O yüzden aklıma böyle bir şey gelmişti tanışamazsam bile küçük bir mutluluğa sebep olmuş olurdum gibi. Bana bakan beni kesen ve benimde beğendim kızlar da oldu ama yurtdışından geldiğim için hiç adım atmadım
Aynen zaten sanal ortam çok güvensiz ve zaman kaybı.
Yurtdisindan gelmiş olman niye adım atmana engel oldu o kısmı anlamadim
1 haftalığına İstanbul'a gelmiştim dün gece geri döndüm. Insanlarla normal bir şekilde konuşabiliyorum sıkıntı yok. Bulunduğum konserlerde, sokaklarda sohbet ettiğim beraber eğlendiğim insanlar vardı. Ama mesele bir kız ile konuşmaya gelince orada duraksıyorum. Bir kızdan hoşlandıysam veya o kız bana bakıp duruyorsa adım atmam gerekir en azından ufak bir sohbet başlatılabilirdi ama yurtdışından geldiğim için sadece o gün veya birkaç saat/günlük sohbet edilebilirdi ve buluşlabilirdi. Sonrasında sadece sanal üzerinden yürürdü ve dediğin gibi zaman kaybı olurdu. Bu yüzden misal dün o hoşuma giden kızla konuşamadım ya da konserde bana bakıp duran kızla konuşamadım. ya da başka bir konderde yanımda oturan beğendiğim bir kızla ufak bir sohbet başlatamadım.
Misal sanal üzerinden arkadaş niyetiyle 1 senedir konuştuğum bir kız vardı. Geçen hafta İstanbul'da buluşacaktık ama yollarımız ayrıldı ondan önceki haftasında ve buluşamadık. Bende tek başıma gezdim eğlendim
Üzüldüm.
Söyle bir durum da olabilir.
Reelde görmüş olduğun biriyle sanaldan devam etmesi, sanaldan tanışıp sanaldan veya reelde devam etmesine göre daha anlayışla karsilanilabilir aslında.
Çünkü zaten reelde birbirinizi begenmisisniz
Ama konser vs yerlerde tanışma falan bana biraz yaz aşkı yavasi veriyor ama belli de olmaz tabiki.
O kadar keskin olmaya da gerek yok
Evet bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok daha önceden de yollarımız ayrılmıştı ama Haziran ayında tekrar konuştuk ve gerçekten buluşmaya da hevesliydik ikimizde o yüzden zaten İstanbul'a geldim. Ama sonra olanlar oldu işte.
Ve evet haklısın reelde görmüş olduğun biriyle sanaldan devam etmek daha farklı. Son dediğin şeye de katılıyorum konserde yaz aşkı havası veriyor gibi. Aşk ister miydim bilmiyorum ama bir tanışmak sohbet etmek isterdim en azından belki de arkadaş olunurdu. Bencede keskin olmaya gerek yoktu gidip konuşacaktım aslında
Evet
Ben de şu ana kadar keskin olmanın çok da doğru olmadığı cikarimini yapmaya başladım son zamanlarda. Sonuçta her şeyi bilemeyiz ya da kestiremeyebiliriz. Biraz akışa da bırakmak gerekiyor kontrollü sekilde.
Umarım gönlünce olur sonraki sürecin. Zaman kaybı olmadan
Aynen öyle herşeyi bilemeyiz akışa bırakmak gerekiyor tabi ki de kontrollü bir şekilde. Çok teşekkür ederim umarım seninde gönlünce olur istediğin ne varsa
Ayy aminnn 🙏🌸
seni yakalatır bunlar be yaav
Bunu bende merak ediyorum
Yakışıklıysa evet sjdjjddj
bu kafayla seni çook züekerle rhacı
Olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu öyle romantik bir film sahnesine benzetebiliriz. Ama açıkçası tanımadığım birinden böyle bir hareket biraz garip hissettirebilir 🙈. Niyet önemli tabii, saygılı bir şekilde yapılırsa belki tatlı olabilir. Ama ben biraz tanışıklık ya da bağ isterim böyle jestler için.👀