hangi doğa üstü yaratık seni anlatıyor?
www.mynet.com/.../hangi-dogaustu-yaratik-senin-kisiligini-anlatiyor-1037861
www.mynet.com/.../hangi-dogaustu-yaratik-senin-kisiligini-anlatiyor-1037861
Ne biçin test l*n bu! Deniz kızı çıktım, hemde ben.
Deniz kızı
Birçok kişinin kalbini çalmışsın ama kabul edelim, biraz gönül eğlendiriyorsun. Biraz bencil ve kontrol manyağısın ama maşallah, inanılmaz derecede alımlısın. Okyanus en sevdiğin yer ve onunla ilgili her şey seni çekiyor; sen başkalarını nasıl çekiyorsan, o da anlaşılan seni çekmiş.
DENİZ KIZI
Birçok kişinin kalbini çalmışsın ama kabul edelim, biraz gönül eğlendiriyorsun. Biraz bencil ve kontrol manyağısın ama maşallah, inanılmaz derecede alımlısın. Okyanus en sevdiğin yer ve onunla ilgili her şey seni çekiyor; sen başkalarını nasıl çekiyorsan, o da anlaşılan seni çekmiş.
Teşekkürler
Profilde görünsüğünü sanıyordumm
kan emiciler
bence çok... bilmiyorum
:) böyle yazmak istedim
yok daha neler dişlerim sivri deildir
evt
Cevap
5Cevap
İnsanlar bir meleği düşündüğünde, iyi bir şey düşünür. Ama gerçekte tam bir Ayşecik’sin. Son derece takıntılısın ve bazen sinir bozucu olabiliyorsun. Aslında harika birisin ve her şeyde en iyiyi görüyorsun. Şu dünyada senin gibilere ihtiyacımız var.
İnsanlar bir meleği düşündüğünde, iyi bir şey düşünür. Ama gerçekte tam bir Ayşecik’sin. Son derece takıntılısın ve bazen sinir bozucu olabiliyorsun. Aslında harika birisin ve her şeyde en iyiyi görüyorsun. Şu dünyada senin gibilere ihtiyacımız var.
Melek:) Ama yazılanlar çok doğru. Olumsuz olarak takıntılı ve bazen sinir bozucu olabiliyosun ama çok iyi birisin gibi şeyler diyo...
https://i.hizliresim.com/7ov52a.png
bu çıktım.
Ejderha çıktım yaaa :D
garip bişye
''Tek boynuzlu at'' çıktım :)
Tek boynuzlu at :P
Unicorn çıktı.
Tek boynuzlu at :D
:D :D
deniz kiziymisss
Ejderhaymış.
Perseus