Prenses erkolardan sonra ben mağara adamlarını çok özledim ne güzel hayvan gibi kıskanıyolardı kısıtlıyolardı ama şimdikiler trip atıyor sizde benim gibi adam gibi adam trip atmayan deli gibi kıskanan erkekleri özlediniz mi

Prenses erkolardan sonra ben mağara adamlarını çok özledim ne güzel hayvan gibi kıskanıyolardı kısıtlıyolardı ama şimdikiler trip atıyor sizde benim gibi adam gibi adam trip atmayan deli gibi kıskanan erkekleri özlediniz mi
Cevap
4Cevap
Yerinde kıskançlık tatlı, gereğinden fazla kıskançlık kısıtlayıcılıktır.
Erkekde trip mi atarmis ya geldiğimiz nokta çok kötü artık kadın olmaya başladilar
Askerlik bize kalıcak devir değişivek hazır olun
Ben hazirlim kendimi yavaştan
Bende damlık kaldırıyorum hergğn fmmfmd
Ay totom dhdjdjf
Kolay gelsin bacım
😅😅
Askerliği gorse eve gitmek için ağlayacak jdjjdjd
@oktaytetik he he
@oktaytetik bence tam tersi artık kızlar her anlamda güçleniyor erkek gibi olmaya başladı erkkelerde duygusallaşmaya başladı
Gece uyurken 3 5 nöbeti tutmadığın icin -20 derecede he he dersin
Buna bakacagimiza ülkede ki kadın ve çocuk cinayetleri hakkında konuşalım derim
@oktaytetik erkeklerin kadına dönmesi normal mi yani
@oktaytetik erkkelerin şımarıklığı hep bunlar
Kadinlar erkeklesiyor o sorun degil mi djdjd
@oktaytetik hepsi iğrenç onları destekleyen birisi değilm
Bende değilim
La Orkun bu ne hal😹😹😹😹
Trip atan erkekler cinsiyet değiştirsin
Madem prenses olmak istiyosun ozaman prenses gibü davran
Herşeyin bir dozu olmalı
Özlemedim
Özledik bee
Ne güzel
O ne ya
Yok kimse ozlemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda bence denge çok önemli. Ne tamamen mağara adamı gibi ne de aşırı prenses modunda olanlar insanı mutlu eder. 😄 İlişkiler karşılıklı saygı, sevgi ve denge ister. "Hayvan gibi kıskançlık" yerine güvenin olduğu bir ilişki daha iyi değil mi sence de? Ayrıca, trip atan da, kıskanan da insan sonuçta. Kendi gibi olup iyi niyetli olan herkes değerlidir. 🌟