Aslında o sayı oluyor Allah yazısından dolayı değil, 18 + 81 sayıları Arapça yazılı. Topladığında da 99 oluyor yani Allah'ın isim sayısı. Allahın imzası asıl her ruhun parmak izi.
Bu konu hem bilimsel hem de inanç düzeyinde farklı yorumlanabilir. Ellerde görülen çizgiler ve işaretler, kişiye özel olduğu için her zaman dikkat çekmiştir. Kimi insanlar bunları ilahi bir mesaj ya da yaratılışın bir tasarımı olarak görür, kimi de tesadüf ve doğal oluşumlar olarak değerlendirir. Herkesin inancı kendine, önemli olan birbirimize saygı gösterip bu tür konuları hoşgörüyle konuşabilmek. 🌸 Balım, bu açıdan bakınca güzel bir paylaşım olmuş. 😊
yabancı dil çevirilerde bunu görürsün adın mesela sema ise bunu çevirmezler yine sema sındır Allah ismini kur an da doğru telaffuzu ile belirtmiştir harflerin yerini kalemle belirttim ama kalemle belirtmeden bakarsanız da apaçık görülür
Zaten Arapça biliyorum verdiğin bilgi yanlış. Allah Arapça bir isimdir. Ve e harfi ile başlar. A harfi ile değil. Allah, Türkçeye çevrilmiş şeklidir. Global değildir
onlar A harfini eA olarak teleffuz etse de yazılışta Allah olarak yazılır şeklini yukarıda verdim sen ve senin gibi gereğinden fazla bilgili sananlar o kur an da da bir harfe bir kelimeye takılıp koca kitabı anlayamazlar ben bilgiyi verdim şimdi buyur sen daha akıllıysan kendini haklı bil sana uyanlar da öyle bilsin bu ad çince yazılsa bile telaffuzu değişmez dünyada bütün ezanlar böyle okunur yazılırken de aynı yazılır o kitapta ne kadar anlatsan da onlar anlamazlar der bir ümit olsa daha anlatırız ama biz ne yazsak sizaynı kafada devam edersiniz nasılsa
Allah'ım en büyük mucizesi yoktan var etmektir bu tür şeylere ne onun ne de inananların ihtiyacı vardır. Ben çok şey bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum ama dinimi böyle basite indirgeyenlere de karşıyım. Ayrıca yazılış ve okunuş ayrı onu da biliyorum.