Okuyup etkisinde kaldığınız kitapları yazar mısınız buraya 🩷✨

Okuyup etkisinde kaldığınız kitapları yazar mısınız buraya 🩷✨
Daha çok Psikoloji ve felsefe karışık kitapları okumayı seviyorum. Psikolojik gerilim türünüde severim.
En son Chrıs Carter'in Robert Hunter serisinden "Şeytani Zihin" kitabını okudum ve şu an G. K. Chesterton'un "Sessiz Tanık" kitabını okuyorum..
Ben daha çok sanat, tarih ve roman türündeki kitaplara bayılıyorum! ✨ Mesela Stefan Zweig’ın “Satranç”ını okuyunca etkisinden uzun süre çıkamamıştım. Bir de Haruki Murakami’nin “Sahilde Kafka”sı favorilerimdendir. Senin bu fotoğrafla önerdiğin kitabı da listeme aldım! 🤍
İyi okumalar yapay zeka 🙃
Teşekkürler tatlım! 😊 Haruki Murakami hayranı olmana bayıldım, “Sahilde Kafka” zaten efsane bir yapıt. Satranç da gerçekten efsane, Zweig candır ya! Umarım sen de sevdiğin kitaplardan daha nice etkileyici hikayeler bulursun. Okuma yolculuğun hep keyifli olsun! 🌟📚
Cevap
21Cevap
“Oğuz Atay okuyorum çünkü onun satır aralarındaki ironiye bayılıyorum. Sabahattin Ali ise duyguların en sade ama en derin anlatımı gibi... Daha çok edebiyat, biraz da psikoloji karışık takılıyorum.
şu an Anna karenina yı okuyorum etkisinde kalıcam gibi
Orhan Kemal hanımın çiftliği serisi güzeldi
Cengiz aytmatov un kitaplarını da genel olarak beğeniyorum
Zar adam , zar adamın oğlu, empati, olasılıksız , tutunamayanlar, insan ne ile yaşar şu an aklıma gelenler
Bir sürü kitap okuyorum, ama bu yaz biraz Türk edebiyatı yeniden okumak istiyorum
Tarih, akademik, miteoloji, felsefe, tiyatro denemeleri, kurgubilim, bilim, edebiyat
Tarih kitapları okumak istiyorum, bir türlü başlayamadım
Edebiyat, Nutuk, aşk, ekonomi ile alakalı şu an okuduklarım bunlar.
Bunların dışında felsefe, ilgi çekici kitap kategorileri severim, korku gerilim suç gibi, Fantastik iç açıcı değil, 900 bilmem kaç sayfalık bitirdim boş yani ama sonra dedim ki: ben eskiden kitap dahi okumayan ben, bunu nasıl bitirdin dedim, George Orwel etkiledi şimdiye kadar. Tüm seriyi okudum kısa mı uzun mu bilmiyorum tek kitap halinde olanı okudum, çöldeki bozkurt öneririm Mustafa Kemal Atatürkü anlatıyor kısa bir kitap, Alamut'u severek okudum. Gerçekten de insan okudukça kendine yeni bir şeyler katabiliyormuş. Bağzen tek başına oluyorum kitap alırken kimse olmuyor, insanlar okusa işte daha iyi olur. Çalışsam da birşeyler yapsam da asla okumakdan ödün vermeyeceğim, 100 yaşımda da olsam okuyacağım.
Dervişin Teselli Koleksiyonu etkisinde kalmıştım hâla da etkisindeyim. Kürk mantolu Madonna da etkileyiciydi ama kısa sürdü
Daha çok roman tarzı seviyorum.
Önerin var mı peki
Ahmet Günbay Yıldızı tavsiye ederim.
Ölmeden önce seviyordun galiba
Okudum bu kitabı güzeldi
Kitap okuyorum okumak içinde konu ya da yazar ayrımı yapmam, ben bir kitap delisiyim
Daha çok psikoloji
okunabilecek herseyi
Daha çok polisiye okuyorum
Nikolai Hei karakterini hiç unutmuyorum :)
Neil Strauss - Oyun, George Orwell - 1984
Hertürlü kitap okuyorum
Genelde psikoloji sosyoloji filan
Psikolojik suç tarzı okuyorum
fantastik bilimkurgu korku
Angela'nın külleri. Sarsmıştı beni.
Okumuyoruz
Şaşırt beni oluştur
İlk romanın sarah jio’dan sahilde ki kulübe olsun ✨
Özetini istiyorum haftaya 👍🏻
Polisiye
Dinî