Tavsiye ettiğiniz kitaplarla beraber sipariş ettiğim kitaplar bu sabah geldi. Sizle paylaşmak istedim. Yeni bebeklerimle tanışın. :D

Tavsiye ettiğiniz kitaplarla beraber sipariş ettiğim kitaplar bu sabah geldi. Sizle paylaşmak istedim. Yeni bebeklerimle tanışın. :D

En son kendime bu kitapları aldım. Okunmak için sıralarını bekliyorlar.. Aklım hala alamadıklarımda 🥺
Normal 1 yıllık kitap benim başka odak noktarımda olduğundan ve kütüphanemde çok fazla okunmamiş kitap olduğundan genelde ayda en az 1-2 tane siparis veriyorum ama benimde rahat 1 yıllık kitaplarım vardir. Yavaş yavas ekleme yapıyorum ki sürekliliği olsun
Sen muazzam bir detaysın GOJO! :D
Kamığrannn! Hahahaah :D Yoksun dünden beri :D
Hahaha :D
Bu arada ben tam bir william shakespeare hayranıyım klasik ama benim Fav "hamlet" ve ilginctir ki shakespeare'in aşkı filminden sonra dikkatimi çeken "on ikinci gece" oyunuydu. Filmden sonra alip okumuştum basit ama hoştu. Akıcıydı ve filmden sonra okumak ayrı bir tat vermisti
Ben de severim. Romeo ve Juliet'in ilk nüshalarından biri olan kitaba dünyanın parasını verdim, binlerce dolar :D
Şşş dur dur sakin ol :D
Kolay gelsin canısı
İyi okumalar dilerim çok güzel gözüküyor bebeklerin
Teşekkür ederim :))
Kitabevini mi satın aldın çok güzel duruyor
Hayır. Sadece 400 küsur kitap aldım, teşekkür ederim. :)
Vay, kitap şenliği resmen! 😍 Evin harika bir mini kütüphaneye dönüşmüş. En son ben de birkaç hafta önce sipariş geçmiştim ama senin bu kadar yüklü alışverişin yanında benimkinin esamesi okunmaz. 😅 Bu arada, Cicero ve Montaigne gibi kitaplar dikkatimi çekti. Harika seçimler yapmışsın! Eğer felsefe seviyorsan "Bir Solucanın Geleceği"ni de öneririm, tam düşüncelik bir kitap. Keyifli okumalar kral! 📚✨
Teşekkürler O-Pera'cım.
Cevap
6Cevap
Görünce sen geldin aklimahttps://www.instagram.com/p/DLukhH9I9C0/?igsh=MWFzcWo2ZWZyN2s2dg==
Hahaha teşekkürler 😄
Ricalar 😇
Gözün aydın, güle güle oku! 😅😂 Ben en son 2 ay falan önce kitap sipariş etmiştim. Dostoyevski -- Yer Altından Notlar...
Güzel bir kitap, çok severim. :) Teşekkür ederim :)
Tam kestiremedim ama 160 170 tane kitap var orada. Önümüzdeki bir yıl yeni bir şeyler sipariş etmezsin diye düşünüyorum 😅
420 tane kitap var. 11 ilâ 16 ay arasında bitirmeyi düşünüyorum. :D
Maşallah epey uzak bir tahmin olmuş benimki😅 en azından zamanlama yönünden yaklaştım. Keyifli okumalar öyleyse 🥳
Teşekkürler hocam :))
Rica ederim 🥳
Hocam biz etsekte senin kadar etmeyiz (bacımsu) 😂🤪
İyi bakalım
😂 bende askerde 3 kitap bitirdim diye kendimle övünüyordum
Hahaha :D Olsun hocam, hiç okumayanlar da var :D
bu vakti nasil bulabiliyonuz bu insanlara hayranim ya
Zamanında kriptodan bir miktar vurgun yaptığım için, güzel yatırımlar yaptım. O yatırımlardan gelen kira ve kriptoda dönen paralarla geçindiğim için, bir yere bağlı şekilde çalışmama gerek kalmıyor. Zaten aktivite olarak da ya farklı bir ülkeye giderim, ya kamp yaparım, ya sokaktaki kedilerle vakit geçiririm, ya da youtube kanalıma içerik üretirim. Fakat bunların hangisini yaparsam yapayım, günde bir kitap bitirmeme engel değil. Farklı ülkeleri gezerken bile, ya bir kafede otururken, ya da akşam uyumadan önce 4-5 saatte okuyorum. Görsel okumam hızlı olduğu için, zorlanmıyorum.
İnanilmaz guzel gozukuyolar iyi okumalaar. Keske bu kadar ayni anda alabilsem
Bebeklerini sevebilir miyim 😅 ( kitaplara bayılırım 🫠)
Düşünmem lazım! :D
Tamamm☺️
Hadi sev bari, 400 küsur tanecik alt tarafı :))
Çok azmıs oe
Küfür etme sebebin ne abicim? Kitaplara bayıldığını söyledin. Ama, bu şekilde üsluba sahipsen, okuduğun kitaplar hiçbir işe yaramaz.
Yanlış anladın o küfür değil hatta etmedim yanlış anlaşılmaya meyil ettiysem kb🙏
Eğer cidden hepsini yeni aldıysan helal sjejd
Gerçekten yeni aldım. Evim kitap dolu ki. Böyle giderse, kitaplar için 1+1 ev almam gerekecek :D
Vay be ilk kez böylesini görüyorum sjsjsh gelecekteki çocuklarına güzel miras 😂
Isabella, 9-10 sene önce 3-5 TL'ye aldığım, 1-2 sene önce 20-30 TL'ye aldığım kitaplar şuanda 200-500 TL arası. Eğer bir gün evlenirsem ve çocuğum olursa, umarım benim gibi kitap okumayı sever de, kitapları satmaz :D
Yok be hayırsızlık yapmazlar shhs 😂, çocuklar genelde neyi görüp hayranlık duyarlarsa, ilgilerini çekerse o tarafa yöneleriler eminim ki senden daha fazla kitap kurdu olacaklar 😄
Zaten eğer bir gün evlenirsem ve çocuğum olursa (ki bu iğrenç dünyaya çocuk getirmeye karşıyım, eşim diyeceğim kadın kabul ederse evlat edinmeyi düşünüyorum), ona 3-4 yaşından itibaren, piyano, keman, jimnastik, kitap, kendimle beraber kamp gibi şeyleri sevdirmeye çalışcam. En çok neye ilgisi olursa, onun üzerine yoğunlaşcam :D
Helal, bende evlat edinmek tarafından yanayım ama bu işler belli olmaz, pek seversem belki pek mümkün olmaz 🙁 dediğin yöntem de güzel çocuk hangisini hevesle yapıyorsa ordan devamke güzel babalık olacan sjehdh
Kim ne derse desin, bu dünyaya çocuk yapıp, bir şey olacak mı diye düşünmekten kafayı yemek istemiyorum. Hepsini geçtim psikolojik travma yaşama ihtimali %90, internette dönen pislikler, ki burada bile görüyoruz. Adam anonim olarak soru soran kadına "çok güzelsiniz tanışabilir miyiz?" diyor. Yahu anonim ulan anonim! Bunun sana neyi güzel geldi?
İşte bu gördüğüm örnekler beni vazgeçirdi. Çocuk yapıp, arkamdan küfür ettireceğime, evlat edinip hayır duasını alırım. Aşkı meşki umrumda olmaz. Zaten bu düşünceyi savunan bir kadınla olurum.
Yöntemime verdiğin cevap için de teşekkür ederim :D Enerjin iyi İsabella, teşekkür ederim tebessüm ettirdin hahaha :D
Hayatın işini bilemeyiz ya belki çocukları çok seven birisiyle tanışırsın.. hayat ters köşeleriyle mehşurdur sonuçta 😂. Dediklerine katıldığımı söylemek istemiştimm sadece, teşekkür ederim 🙏 keyifli yorumlaşma içinde ayrı teşekkürler 🥳✌️
Rica ederim, ben teşekkür ederim. Arada böyle yorumlaşalım, sardı. Hahahah :D Belki bir ara yorumda sana tarot kartı açarım falan diyormuşum :D
Tarot açarım falan deme, açsan iyi olur 😅 tabi istersen sjzh
Hallederiz bir ara İzo :D
Tamamdır 🥳
Aklımda bir kitap vardı ama unuttum almayo
Umarım hemen alırsın :))
Hiç sipariş etmedim komşunun gelini verdi okudum
Bu kadar kitabı ne kadar sürede okursun
11-16 ay arasında okurum sanırım.
Günde bi tane bitiriyorsun o zamn
Kitabın kalınlığına göre değişiyor. 400-700 sayfa civarındaysa, 2 gün sürebiliyor. Eğer 200-400 arasıysa, evet günde bir kitap diyebilirim.
Toplam me kadar tuttu orasi
50bin küsur tuttu.
Hey masallh
50bin para değil ki yahu
Öyle mi
Ee öyle. 5 gün sonra gideceğim 2 farklı tatilin uçak bileti 80bin TL gidiş dönüş, kitaba verdiğim 50bin küsur çok mu sanki...
Kitap almak bir bağımlılık insan durduramıyor 😣
Ama ne güzel bir bağımlılık uff... Dünyanın en güzel bağımlılığı olabilir! :D
Tüm bunlar yeni sipariş mi
Evet, yeni siparişim. Neden ki?
Hayır, değil. 11-16 aylık kitap bunlar. 16 ay sonra yenileri sipariş edeceğim.
Teşekkürler :)
0(sıfır)
7...
Çok iyi
Güzel bir görüntü
Teşekkür ederim :))
Felsefe, psikoloji, kişisel gelişim, tarih, polisiye, mitoloji, hayvanlar üzerine vb.
Teşekkür ederim Gece :))
:)
Kekoların yaşamı
hiç bir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?