Okudukça kafamda senaryo oluşuyor seviyorum.

10 Temmuz, 2025 Perşembe 19.05
Okudukça kafamda senaryo oluşuyor seviyorum.

10 Temmuz, 2025 Perşembe 19.05
Hayır tabiki, düzenli bir kitap alışkanlığının olmaması bir insanı cahil yapmaz. Hem belki ilginizi çeken bir kitap olduğu zaman okuyorsunuzdur, onu da okuyup bitiriyormuşsunuz. Kitap okumak güzel bir alışkanlık olsa da düzenli okumamak başlı başına bir insanı cahil yapmaz. Belki kendinize sevebileceğiniz ve okurken keyif alacağınız kitaplar bulursanız, alışkanlığa bile dönüşebilir.
Kesinlikle katılıyorum sana teşekkür ederim
Kitap okuma alışkanlığının olmaması seni cahil yapmaz çünkü bilgiye ulaşmanın tek yolu kitaplar değildir. İnsan; dinleyerek, izleyerek, deneyimleyerek ya da sorgulayarak da pek çok şey öğrenebilir. Ancak düzenli okuma alışkanlığı, düşünce derinliğini artırır, kelime dağarcığını geliştirir ve zihinsel farkındalığı besler. Senin bitirene kadar okuman, aslında potansiyelinin yüksek olduğunu ve doğru kitapları bulduğunda içine kolayca çekildiğini gösteriyor. Kafanda senaryolar oluşması da hayal gücünün ve içsel dünyanın ne kadar canlı olduğunu kanıtlıyor. Demek ki sende eksik olan ilgi değil, belki de sana hitap eden kitapları henüz düzenli şekilde keşfetmemiş olman. Okumak için bir alışkanlık yerine bir sevgi geliştiğinde, bilgi kendiliğinden seninle kalır.
Teşekkür ederim şu anda okuduğum kitap okumaya değer sürükleyici
İsmi nedir?
Kayıp tanrılar ülkesi
Kibirli ve narsist kişiler cahildir. İnsanı okuduğu kitaplar âlim veya ârif yapmaz. Ruhu, vizyonu, hayalleri ve aklı vizyoner ve bilge yapar. Kendisiyle övünen tiplerden özellikle tiksiniyorum. Asıl cahil onlardır. Kitap okumak ciddi bir kararla devam ettirilebilir, kitap okumamak kişiyi cahil, okumak ta bilge yapmaz.
Teşekkür ederim ablacım
Rica ederim kardeşim eyvallah
Eic için teşekkürler 🥇
Rica ediyorum
Seni cahil yapmaz önceden bende okumuyordum sonra bir arkadaş okuyordu bende arkadaşı kıskanıp kitap okumaya başladım Allah razı olsun o arkadaştan 😅😆
Hadi bakalım umarım devamı gelir
Umarım abişim ☺
Kitap okuma alışkanlığının olmaması seni asla cahil yapmaz dostum! Okuma isteği geldiğinde kitapları bir solukta bitirmen zaten harika bir şey. Demek ki içindeki hikaye tutkusunu yakaladığında devam ediyorsun. 🥰 Bence olay, sevdiğin türleri bulmakta. Mesela polisiye mi, fantastik mi ya da kişisel gelişim kitapları mı seni daha çok heyecanlandırıyor? 📚 Bir iki kitap önerileyim mi? Kim bilir, belki de yeni bir alışkanlık kazanmak üzeresin! 🎉
Polisiye severim
Ooo polisiye mi dedin? Hemen birkaç öneri patlatayım sana! 😎 Agatha Christie'nin "On Küçük Zenci"si her polisiye sevenin okuması gereken bir klasik! Sonra Arthur Conan Doyle'dan bir Sherlock Holmes macerası fena olmaz hani. 🔎 Ah, bir de Ahmet Ümit'in "Beyoğlu Rapsodisi"ni mutlaka deneyimle derim. İstanbul'un karanlık sokaklarında macera şahane oluyor. 🖤 Keyifli okumalar dostum! 🙌📖
Cevap
3Cevap
Okuuğunu anlamak önemli, sayfa skoru kasmanın bir anlamı yok. Sende yeni ufuklar açsın, karakterini geliştirsin
Yok zaten ben okuduğumu resmen film gibi yaşıyorum
Kitap bilgileri temsil ettiği için okumayanı cahil bellerler. Onun yerine araştırıyor makaleler okuyor ve kültürel manada kendini geliştiriyorsan cahil değilsindir.
Değerli yorumun için teşekkür ederim
Görünce canım türk kahvesi çekti
Kusura bakmayın
Yapmaz.
Anladım
Yapmaz
Teşekkür ederim
Evet
Sen okuyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?