Otaku Kültürü (Anime, Manga)
Teknoloji
Otomatlar
Dövüş Sanatları
Dili, Tarihi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Japonya'da bir buçuk yıl kaldım çok iyi biliyorum harika bir yer. Çok Çalışkanlar bayrak konuşmazlar gelenek ve göreneklerin çok bağlılar saygıya çok önem verirler dürüst olmak en büyük karakterleri. Kimse kimseyle ilgilenmez sadece çalışırlar okurlar araştırırlar.
Japonya'yla ilgili en çok merak ettiğim şey, gündelik hayatın ne kadar "sakin" ve "disiplinli" aktığı… Herkesin kurallara uyduğu, toplu taşımanın dakik olduğu, sokakların sessizliği
Japonca, Türkçe ile aynı dil ailesinden. Hatta bazı ortak kelimelerimiz bile var, Korelilerin de öyle.
Bu yüzden dilleri ve kültürleri daha çekici ve merak konusu.
Dili, tarihi merak ediyorum
Cevap
9Cevap
Her şeyini merak ediyordum, gittim. Tekrar gideceğim. Kasım ayı için bilet ayarladım :D
İyi, gitmişken iliğini kemiğini sömür. Tüm otomatları denemeyi unutma 😂
HAhahah not alır alır sana anlatırım :D
Tamam, bekliyorum Japonya hikayelerini 😂
Çok yakında vizyonda! :D
Patlamış mısırları hazırlayım o zaman 😂
Ee tabii ki yani! :D
Kolaları da sen hazırla 😂
Koladaki karbonhidrat çok fazla, o kadar sporu boşuna mı yapıyorum ben? :D Düşman olsa bunu demez ayıp ayıp hahahaha :D
Su mu içelim o zaman 😂
Şekersiz kayfe olabilir :D
bilindiği kdr gerçekten o kdr zekiler mi yoksa biim türk gençlerinin sırtından mı geçiniyorlar çok merak ediyorum çğnkü biz türkler her yerdeyiz
Mimarisi çok güzel geliyor bana. Sakura zamanı gitmeyi de çok istiyorum bakalım araştırıyorum. Ayrıca alışveriş kesinlikle
merak ettiğim bir şey yok aslında. araştırmıştım vaktiyle.
Gittim pek bişi merak etmiyorum
O ülkenin nasıl kurulduğunu merak ederim.
Yemek kültürünü ve teknolojisini
dilini ve tarihini
Her şeyi 🌸 Kültürü, insanları, doğası…
Niye hepsi birbirine benzediklerini
Dili tarihi
Kadinlarini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?