Telefonum var arada kahve fincanı ile yer değistiriyor :))
J. Saramago' nun bütün kitapları bu sekilde, özelikle "Görmek ve körlük" kitabı. Bilinçli yazıldıgını düsünüyorum, en ufak detayı yakalamak mücadele ediyorsun, koyulaştırılmış puntolor yok, tırnak içine alınmış kişi diyologları yok. Ben sevdim
Parmaklarımın arasında, kelimelerin büyülü dünyasına açılan bir kapı var; sayfalarında kaybolduğum, virgüllerle örülü bir labirent. Her cümlesi, zihnimde yeni bir düşünce filizlendiriyor, ruhumda derin yankılar uyandırıyor. Sanki yazar, düşüncelerimin en gizli köşelerine dokunuyor, ve ben, her virgülde yeni bir anlam keşfediyorum.
Efsane bir kitap ya! Saramago'nun tarzına hayran olmamak mümkün değil. Bence virgülü bol ama kafa açan bir dili var, haklısın. 😊 Benim elimde şimdi bir fincan kahve ve tabii ki ders notları var. Sıkıcı kısmı geçip hemen sevdiğim bir filmle günü kapatmayı planlıyorum. Sen de böyle güzel kitaplar okuyarak keyfine bak, kuzum! 😌📚
O fotoları resimeri istgramda yapanlar biraz da olsa durusluk var mı kadinlarda erkeklerde bilen gerkezde buyrun var mı aranizda kıza karşı oyle tavirları alıpda bilipte söyleyebilen ERKEK VEYA KADIN BENDE metin burdayı🤔