• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kültür & Sanat

Podcast dinlemeyi sever misiniz?

Katie_Mitchell
Katie_Mitchell Takip Et
Yoda Yaş: 21
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Ve en sevdiğiniz podcast serisi hangisi (yerli yabancı fark etmez)
Podcast dinlemeyi sever misiniz?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    11 ay
    Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Erlik , burhi, jahrein, purplebixie grubunun podcastlerini dinlerim. GÜndem ve tarih hakkında son derece bilgilendirici olabiliyor. Onun harici uyumadan önce genelde sesli kitaplar dinlerim. Bazen seri katiller, bazen tarihteki savaşlar ya da yeni keşif edilen bölgeler, mağaralar, tarihi eserler dinlerim. Karma kolaj yani...

0
    12 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Saydığın isimlerin podcasti yok daha çok yayın açıyor onlar yayınlarını izliyorsundur muhtemelen var mı podcasti varsa olmadı onlara da bakarım

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      11 ay

Efenim pod cast zaten bu yayınlardan oluşan bir şey. Erlik öneriyorum. Youtube kanalından podcastlere erişebilirsiniz. Kendisi milliyetçi bir insan. Pkk olsun, siyaset konuları olsun , osmanlı zamanı Atatürk zamanı olsun her konuda sapasağlam deliller koyarak ortaya belgesel tadında ya da direkt izleyiciyle sohbet muhabbet tarzında konular anlatır. Yine jahrein burhi purplebixie bunların yayınlarını izlerim tabi ama canlı dğeil. Kesit kesitpaylaşan kanallar var. Özellikle erlik çok bilgilendirici konusur. Yine örnek vermek gerekirse jahrein ekrem imamoğlunun diploma olayını 3 sene önce konusurdu yayınlarında, tabii bu kişiler yayıncı olduğundan kültür olsun sanat olsun, gündelik olaylar olsun isyaset olsun daldan dala atladıkları videoları parça parlça kesit kesit farklı kanallardan paylaşılıyor. İlginiz olduysa tavsiye ederim. erlik kadar sağlam kaynak sunan gazeteci bile çok azdır

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Dostum erliği biliyorum zaten bahsettiğin diğer yayıncıları da biliyorum kendim de bizzat takip ederim ara sıra hadi Erlik içerik üreticisidir hadi onun içeriklerine belki podcast denebilir ama diğerleri yayıncılık yapmaktadır podcast üretmiyorlar yani

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Ya Erlik'i bayağı övmüşsün anlatmışsın iyi hoş da gerek yoktu buna neyse eline koluna sağlık yine de

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      11 ay

Efenim pos cad dediğiniz dijital içerik siz başka bir şey demek istemiş olmayasınız :D

https://www.youtube.com/watch?v=yi8s895jl18

Bu seriyi dinlemediysen dinlemeni, izlemediysen de zlemeni tavsiye ederim. Ama adam 1 dakika içinde başkalarıyla konusarak öğrenebileceğin 10 tane önemli bilgi verdiği için, mümkün mertebe anlayarak izlemeni tavsiye ederim çok ağır konulara giriyor.

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Podcast dijital içerik demek değildir öncelikle evet bir dijital içerik türüdür de direkt dijital içerik olarak tanımlamak oldukça yanlış ve eksik kalır

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      11 ay

Nedir tam tanımlaması?

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Biliyorum bu arada attığını izlemiştim

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Podcast radyo yayıncılığının daha medyatik versiyonudur aslında dijital çağa taşınmış versiyonudur zaten podcast terimi broadcast teriminden gelir özetleyecek olursam böyle

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      11 ay

Tamam , bende youtube den açıp dinliyorum izlemiyorum :D İçeriğin ses hali. Aynı şey. Her neyse senin var mı tavsiye edebileeğin?

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

O tarz mı ve aşırı gereksiz adamlar öneririm ben en çok onları seviyorum spotifydan dinleyebilirsin spotify hesabım yok dersen youtubeta da var oradan dinleyebilirsin onun dışında cahil köpekler serisi ve kalt da iyidir

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      11 ay

Tamamdır not aldım teşekkür ederim mutlaka dinlerim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Cameronnbt0
    Cameronnbt0 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    11 ay

Neo toprak dinlerdim 3 sene önce hemde eğlenirdim çok :d buradan selam olsun Çaycı Neoya ahaha

1
    1 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Ben onun youtube kanalını biliyorum sadece

Yorumla
  • verda00
    verda00 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 101%
    11 ay

Evet seviyorum. Doğan Cüceloğlu, Üstün Dökmen'den Bir Şeyler, Türlerin Yaşam Hakkı, Kim Bu Veganlar, Psikiyatri ve Duvarın Ardı, Vegan Earth, Sırt Çantamdaki Hikayeler, Aşkım Kapışmak, Sesli Kitap Dünyası, Agah Aydın dinlediklerim.

1
    2 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Aşkım Kapışmağı ben tiktoktan biliyorum

Yorumla
    • verda00
      verda00
      11 ay

Ben hem instagramdan takip ediyorum hem podcast dinliyorum. Her sabah soru cevabı çok güzel 😀

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

O-Pera
O-Pera Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Podcast dinlemek benim de aşırı keyif aldığım bir şey! Özellikle etkinliklerden sonra yorgunken açıp dinliyorum, tam kafa dağıtmalık oluyor. Favorim "Ozan Kotra ile Acayip Şeyler". Hem komik hem düşündürücü bir vibe var. Yerli olarak da "Trendeki Yabancı" çok eğlenceli. Özellikle yolda sıkılmayı önlüyor. Senin favorin ne? Belki yeni şeyler keşfederim! 🎙️✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• Aliahaj
    Aliahaj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Eskiden dinlerdim ama son zamanlarda sesli kitaplara daha çok sardım.

0
    0 Yorumla
  • huzurlubiruyku
    huzurlubiruyku Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    11 ay

Hic dinlemiyorum ama sanirim bu kulture girmeliyim. Guzel muhabbetleri dinlemek faydali olsa gerek.
    Her profilini gordugumde icim isiniyor.

1
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    11 ay
    Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı.

dinlemem boş iş bence

0
    13 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Yani bir dizi kültürdür sanattır psikolojidir felsefedir bu tarz konularda podcast var boş demek oldukça yanlış kalır ama tabi bir şey demiyorum senin fikrin

Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      11 ay

müzik dinlerim veya o konularla ilgili video izlerim illa merak ettiysem

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Ya podcastin güzelliği şu bir işle uğraşırken arkada açabiliyorsun günlük olarak takip etmesi ve tüketmesi daha kolay

Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      11 ay

yok illa ses olacaksa tv açarım

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Tvde adam akıllı programlar kalmadı ki neyi açacaksın tvde bir şey yok

Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      11 ay

spor kanalı veya haber kanalı

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Tvye de pek ihtiyaç kalmadı artık bilgisayarın veya telefonun varsa o yeter zaten benim radyom falan da var dedemden aldığım

Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      11 ay

laptop var konsol var hepsi var

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Ben direkt onunla açıyorum telefonuma veya bilgisayarıma bağlıyorum

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Haber olur da ben pek spor kanallarını takip etmiyorum onu bilemem

Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      11 ay

erkekler spor seviyor :D
      bi de transfer dönemi tam

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Bunun sadece erkeklere özgü bir şey olduğunu sanmıyorum ki sporu seven hatta kendisi de sporla uğraşan birçok kadın arkadaşım da vardı ama ama anladım demek istediğini

Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      11 ay

teşekkürler anlaştıysak

Yorumla
  • 58_Esmer_58
    58_Esmer_58 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    11 ay

O ne

0
    2 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Radyo yayınlarının radyoculuğun ve genel olarak radyo kültürünün daha dijitale ve sosyal medyaya taşınmış hali gibi düşünebilirsin

Yorumla
    • 58_Esmer_58
      58_Esmer_58
      11 ay

Himm.

Yıllar öncesi sanal internet radyosu yapmıştım. Müziği sevdiğim için. Ama podcst o sırada da bildiğim bişey değildi.

Seviyorsan dinle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Boş iş

0
    14 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Bir dizi kültür sanat felsefe psikoloji podcasti de var insanlar çalışırken veya bir iş yaparken vesaire arkada açıyor şimdi sen komple boş diyorsan kültüründen şüphe ederim veya podcast kültürü hakkında ne biliyor olduğunu sorgularım açıkçası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Podcast kültürü diye bir şey yoktur, bir tarafınızdan entelektüel zırvalıklar uydurmayın

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Vardır radyoculuğun çağ atlamış halidir dijitale tanışmış halidir boş diyorsan ağır kültürsüz bir insandır bu çok net çünkü podcaste boş diyerek aslında radyo yayınlarını da boklamış oluyorsun aynı zamanda özetle bomboş bir kafaya sahip birader açıkça bilmiyorum demen yeterliydi canım canım triplere girmek yerine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Radyoculukla alakası yok, iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların boş fikirlerini senin gibi boş insanlara ulaştırıp para kazanmaya çalıştıkları boş bir uğraş sadece. 1 saatlik bir podcast dinlemek yerine yapılacak çok daha dolu şeyler var. Sen bir şey yaparken dinliyorsan zaten ne yaptığın işten bir şey anlıyorsun ne de dinlediğin şeyden. Yani burada boş olan biri varsa o da sensin.

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Daha ilk kurduğun cümlenden ben senin olaya ne kadar önyargılı yaklaştığını fark edebiliyorum şimdi sorsam sana bugüne kadar ne dinledin de podcaste boş diyorsun diye bana youtubeta saçma canım isimlerin açmış olduğu zart zort sohbet içeriklerinden öte bir şey sayamazsın eh be abim sana boş gelmesi doğaldır ve biraz araştırırsan esasen radyoculukla ne kadar alakalı olduğunu görürsün podcast kavramı broadcast kavramından türemiştir broadcast radyo yayını demektir radyoculuk değişen çağ ve değişen medya araçları ile podcasti doğurmuştur özetle kendini edebileceğin kadar rezil ettin ben senin yerine de olsaydım bırak benim sorumun altına yorum yazmayı sosyal medyadaki varlığımı tamamen silerdim utancımdan

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Ben yapabiliyorum gayet aynı anda bir şeyler dinleyip bir şeyler çalışabiliyorum sen yapamıyorsan o senin problemin ona bir şey diyemem hayatlarını bu şekilde geçiren bir sürü insan var yoğun tempolu işlerde çalışıyor oldukları için bir şey okumaya izlemeye vakit ayıramayıp arkada podcast açayım bari kafasında olan yani şu cehaletle sen bana istediğin kadar boş diyebilirsin inan zerre umrumda değil komik sadece 😂

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Birçok meslek grubundan insanlar kendi alanları hakkında da podcast serileri üretebiliyor bunun dışında audio drama/radyo tiyatro türünde işlerde var sen iki lafı bir araya getiremeyen derken burada radyo televizyon mezunlarını da hedef almış oluyorsun seslendirme sanatçılarını oyuncuları psikologları doktorları komedyenleri de hedef almış oluyorsun bilmem farkında mısın 🙂

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Aynen abim herkes boş bir sen akıllısın 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Senin gibi insanlara acımaktan başka bir şey yapamıyorum. İlgilendiğiniz bir şeyi yüceltip kendinizi belirli bir seviyede hissetmek istiyorsunuz ama boşa çabadan başka bir şey değil bu. Kurduğun cümleler bile içi boş kitabı tanımlamalardan oluşuyor, kendi cümlelerin bile değil. Öyle yapay duruyor ki okurken gülüyorum sadece. Podcast dinlemek yerine bence açıp bir iki sayfa kitap oku. Benim sana önerebileceğim tek şey budur. Zaten soruna gelen acınası yorumlardan podcast dinleyen kitlenin ne “rezil” bir kitle olduğu çok belli oluyor. Rezil bir durumda olan biri varsa kısaca sensin. İyi dinlemeler

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Canım içi senin yaşının belki de 10-20 katı kadar kitap bitirmişimdir hani kitap okumadığımı düşünmen veya hâlâ bu çağda kitap okumayı bile bir marifet sayman bulunduğun çağdan bulunduğun dünyadan ne kadar bir haber olduğunu gösteriyor podcast dinlemek bir kültürdür demedim hiçbir zaman ya da bunu yüceltmedim ama podcast boş da değil bunu diyorum çünkü senin aksine ben podcast de dinliyorum bildiğim şeyler var ki konuşuyorum sadece senin yorumuna karşılık boş olmadığını anlatıyorum özetle ama sen tek bir podcast serisi bile dinlememişsin hani yorumlarından da bu bariz belli oluyor kaç defa dedim bilgin yoksa yorum yapmak zorunda değilsin bana rezil ve boş demeden önce kendine bak derim çünkü deminden beri bilmediğin bir konu hakkında çok biliyormuş gibi yorum yapmaya çalışıp kendini rezil bir duruma sokan sensin diyorum soruyorum insan gibi ne dinledin madem yok ona da cevap veremiyorsun bilmiyorsun madem sorumda ne işin var adam akıllı yorum yapamayacaksan benim sorumun altında işin ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Birincisi, dediklerimi çarpıtmana gerek yok. Ben kitap okumak marifet demedim ancak podcast dinlemekten hangi çağda olursak olalım kat kat daha yararlı bir şey olduğu kesin. İkincisi ben bilmediğim bir şey hakkında ahkam kesmem. Denemişim, bakmışım, dinlemişim ve bir karara varmışım. Boş olduğunu düşünüyorum. Bu kadar basit. Üçüncüsü podcast kültürü dedin, böyle bir kültür yok bir yerinden kültür uydurma dedim. Dördüncüsü, hani çağdan falan bahsediyorsun ya, senin bahsettiğin bu çağda bir şey olmanın önemi yok. Hiç unutmuyorum; babam bir cerrah ve ona demiştim ki bir youtube kanalı açıp bildiklerini ve tecrübeni aktarmaya ne dersin. O da bana demişti ki “Bu işler emekli olup boş kaldıktan sonra yapılır, bir cerrah bu işlerle uğraşıyorsa mesleğinde bir yere gelememiştir çünkü gerçek bir cerrah bu işlere vakit bulamaz.” Ki haklı. Seri halinde bu işlerle uğraşan insanların boş olduğunu zaten görüyoruz. Sözüm o ki, bu çağda bir şey olmanın bir önemi yok. O şeyi nasıl yaptığının önemi var. Son olarak, ben fikrimi beyan ettim, beğen ya da beğenme. Boş iş dedim sadece ama saldıran sen oldun farkındaysan. Bilseydim emin ol yorumunun altında işim olmazdı

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Tamam işte ben de neyi deneyip bu karara vardığını soruyorum ve podcast sadece bir şeyler anlatmak için de kullanılmaz drama tiyatro gibi alanlarda da kullanır podcast dizileri audio dramalar buna en güzel örnektir bizim ülkemizde pek popüler değil podbeenin 2-3 içeriği haricinde pek denk gelmedim ama yabancılarda özellikle oldukça popüler ve kaliteli icra edilen işlerdir ingilizcen varsa the magnus archives malevolent camp here and there gibi serileri öneririm onun dışında komedi bazında da yine çok iyi işlerimiz var istediğin birçok türden bir şeyler bulabilirsin artık ne takip etmeyi seviyorsan

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Ve hayır efendim bir şeyi boklamak fikir belirtmek olmuyor ılık götlülerin sığındığı kılıflardır bunlar artık bir kenara bırakalım yani boş iş dediğinde bir şey hakkında ne fikir beyan etmiş oluyorsun ne adam akıllı bir yorum bir eleştiri sunmuş oluyorsun sonra da gelmiş millete boş dersiniz he yavrum ya öyleymiş tamam ben podcast sever misiniz neler dinlersiniz diye soruyorum sen gelip altına boş iş yazınca insanın ağzının tadı kaçıyor haliyle burada oluşturmaya çalıştığım o keyfi sohbetvari havayı bozuyor halbuki sorum sana da hitap etmiyordu ben fikir beyan etsin insanlar diye bekliyorum üzerine bir şeyler konuşalım diye de geliyorsunuz içine ediyorsunuz yine

Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

İşte bazı insanlar da kendi fikirlerini çok önemli sanırım hani podcast boş iş deyip eleştirdiğin insanlardan farkın kalmıyor ama neyse o da artık senin problemin işin o yönünü ben bilemem onu sen kendin çözeceksin

Yorumla
  • ethem735
    ethem735 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    11 ay

Videolu daha iyi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Buray seviyorum ya

0
    1 Yorumla
    • Katie_Mitchell
      Katie_Mitchell
      11 ay

Öyle bir podcast serisi mi var ya 🤔 Buray şarkıcı değil miydi podcast de mi kaydediyormuş

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Podcast dinlemeyi sever misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Podcast dinlemeyi sever misiniz? 3 cevap verildi
Podcast dinlemeyi sever misiniz? 17 cevap verildi
Plak dinlemeyi sever misiniz? 27 cevap verildi
Plak dinlemeyi sever misiniz? 11 cevap verildi
Buray dinlemeyi sever misiniz? 14 cevap verildi
Asmr dinlemeyi sever misiniz? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨