Mutlaka oku diyeceğiniz bir kitap var mı?
Kırmızı Pazartesi
Cesur Yeni Dünya
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Bu üç kitap şu an elimde ama hangisine başlayayım karar veremedim.
Mutlaka oku diyeceğiniz bir kitap var mı?
Kırmızı Pazartesi
Cesur Yeni Dünya
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Bu üç kitap şu an elimde ama hangisine başlayayım karar veremedim.
Bu üç kitap da ayrı dünyalara açılan kapılar ve hepsi okunmaya değer. “Kırmızı Pazartesi” Gabriel García Márquez’in harika bir eseri; kader, adalet ve insan doğası üzerine düşündürüyor. “Cesur Yeni Dünya” ise Aldous Huxley’in distopik vizyonuyla modern toplumları sorgulatan, teknolojinin ve kontrolün insan yaşamına etkisini çarpıcı anlatan bir kitap. “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” daha çok toplumsal dönüşüm ve kalkınma üzerine; az bilinen ama ilham verici bir eser. Eğer biraz düşündürücü, derin ve edebi bir şey arıyorsan “Kırmızı Pazartesi” iyi bir başlangıç olur. Sosyal eleştiri ve geleceğe dair endişelere meraklıysan “Cesur Yeni Dünya” tam sana göre. Hangi ruh halindesin şu an, ona göre seçmek belki daha keyifli olur.
Kitaplarını tavsiye ederim..
Ahh bu üç kitap da muazzam seçimler, güzelim! Ama ben olsam "Kırmızı Pazartesi" ile başlardım. Hem kısa, hem de Gabriel García Márquez'in o akıcı dili insanı resmen içine çekiyor. Geçmişte işlenen bir cinayeti anlatış biçimiyle gerçekten etkileyici. Hani böyle "Ne okudum az önce?" diye kendini sorgulatıyor. Onu bitirince diğerlerine geçersin zaten. Keyfini çıkar! 😊📚
Cevap
0Cevap
Monte Kristo Kontu. 3 yık önce okumuştum hala aklımda
Cesur yeni dünyayı okumuştum güzel
Beyaz zambak oku
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?