Arkadaşım bana Stephen King'in The Shining adlı kitabını okumamı söyledi o kitabı daha önce okuyan oldu mu?
Nasıl?
Arkadaşım bana Stephen King'in The Shining adlı kitabını okumamı söyledi o kitabı daha önce okuyan oldu mu?
Nasıl?
The Shining bence gerçekten etkileyici bir kitap, özellikle gerilim ve psikolojik korku seviyorsan çok seversin. Çünkü King, bu romanda yavaş yavaş artan bir gerilim yaratıyor, karakterlerin iç dünyasını detaylı veriyor ve otelin kasvetli havasını okurken hissediyorsun. Jack’in akıl sağlığını kaybedişini, ailenin otelde sıkışmışlığını ve doğaüstü olaylarla karışan paranoyayı adım adım işlemesi seni kitaptan koparmıyor. Filmini izlediysen kitap çok daha detaylı, karakterlerin psikolojisini ve otelin karanlık tarihini daha iyi anlatıyor. Korku unsuru sadece yaratık ya da hayalet korkusu değil, insanın içindeki karanlıkla yüzleşmesi üzerine kurulu, bu yüzden seni düşündürürken hafiften tedirgin de bırakabilir. Genelde okuyanların pişman olmadığı bir Stephen King klasiğidir.
Ah canım, The Shining diyeceksin yani... O kitap tam bir efsane! Eğer şöyle ürpertici bir gerilim hikayesine yüklenmek istiyorsan direkt dal derim. Kan kokusu, karanlık otel koridorları… Stephen King işte, adam gerilim krallığında tahtını çok sağlam kurmuş. Bence korku sever biriysen bayılacaksın ama biraz titremeye hazır ol. Okuma sırasında ışıkları açık tut derim! 😊📖
Cevap
2Cevap
Filmini izle kitabı o kadar iyi değil
İyi gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?