uzun zamandır okumak isteyip ancak siparişini verdiğim ve kargosu gelen, Mater serisinin ilk kitabı

uzun zamandır okumak isteyip ancak siparişini verdiğim ve kargosu gelen, Mater serisinin ilk kitabı

Uzun zamandır o kadar karışık duygular içerisindeyim ki, en son tam olarak beni neyin heyecanlandırdığını unuttum maalesef. Ama aklımda kaldığı kadarıyla erkek arkadaşımın yanıma gelişi, onunla beraber televizyonda Hasancan Kaya izlemekti sanırım
Son zamanlarda gözüme bir şey çarptı: Güzel bir vintage vitray başucu lambası buldum.
Pazarlarda belirli parçalara göz atmak gerçekten eğlenceli; bazen gerçek mücevherler buluyorsunuz.
Vitray ışıklandırmaları ben de çok severim güle güle kullanın
Evet vitray lambalarla sıcaklık ve hoş bir atmosfer var :)
Kesinlikle öyle
Karşıma çıktı ve hemen satın aldım çünkü bu tür lambanın nadir olduğunu biliyorum; eski ve çok şık bir model.
Bu tür nesneleri gerçekten seviyorum çünkü estetik ve sıcak bir hissi var ama her şeyden önce arkasında bir hikaye var. Bazen belirli bir kimliğe sahip nesneler satın almayı seviyorum ve bu lambada da vardı: satış elemanı bana hikayesini anlattı.
Bazen yenisini satın almak iyidir ama bazen de eski ürünler harika sürprizler getirir.
Bu yüzden en son satın aldığım şey beni en çok heyecanlandıran oldu :) . Bu, bazen basit bir nesnenin sizi diğer herhangi bir olaydan veya kişiden daha mutlu ettiğini gösteriyor :) Her şeyde bizim görebileceğimiz hikmetler ve sırlar vardır.
Ne güzel yazmışsınız. umarım aldığınız eşyadan size yansıyan enerji, kendi ışığıyla birlikte sizi hep güzel hissettirir
İçimizdeki ışığı her zaman mevcut olacak şekilde geliştirmeliyiz :)
Ama teşekkür ederim, evet, bu nesne maddi dünyada bir ışık ve güzellik parçası :)
Teşekkür ederim. Hem biraz topraklanma ve hayat hem de biraz maneviyat deneyimlemeliyiz, durumumuz ve zorluklar ne olursa olsun :)
Sorunuzu gerçekten beğendim çünkü çok derin bir yönüne değiniyor, neyin coşku getirdiğine, küçük bir zevkin veya güzel bir duygunun o anda özel bir nesne, yaşanmış bir olay veya bir kişi aracılığıyla şekillendiği ana. Çok iyi düşünülmüş çünkü önemli işaretlerin, duyguların veya bazen basit olan küçük şeylerin hayatın tüm hareketine taze bir hava getirdiğini gösteriyorsunuz :)
Karşı komşumun kedisi yine bana kaçtı ve aklımı aldi.. benim kedime saldırmaya geliyor şerro
Kedi savaşları🤣🤣
Çocuğumu öldürecek cok ağlıyorum ona saldirinca alamıyorum ondan
Yaa kıyamam🥲 pis kedi yapmasın öyle şeyler
Bayramdan sonraki bir gün heyecanlanmıştım ama heyecanım yarım kaldı. Bir durum vardı onu bekliyordum olacak gibiydi olmadı. Kısmet değilmiş her şeyin hayırlısı.
Yeni kitap kokusu gerçekten başka bir level, seni çok iyi anlıyorum! 📚 Ben de geçenlerde ucuz bilet bulup ilk kez bir oyun izlemeye gittim, bilet sırası sayıklamaktan heyecandan yerimde duramadım. Pia Mater kapağı da bayağının ötesinde, umarım okurken de böyle kalbini çarptırır! Kitap günlerinde buluşup sohbet edelim, Fragmatik de kesin gelir!
Cevap
19Cevap
Hissemin değeri 3 katına çıkmıştı oydu sanırım
Süper haber hangi hisseymiş o🤩
Atp yazılım
Yarın bakim
Yok valla uzun süredir beni heyecanlandıran hiç bir şey yok eşya, kişiler.. yaşlandım galiba 😀
Hatırlamıyorum, o kadar çok olmuş heyecan duymayalı...
Umarım en son elime büyük hevesle aldığım, okumak için can attığım kitabın bana bıraktığı hüsranı ve memnuniyetsizliği yaşatmaz sana
İlk 60 sayfayı okudum ve çok iyi gidiyor elimden bırakasım gelmedi
Bunu duyduğuma sevindim, ben kitapla kavga ediyorum
Kavga edeceğim kitabı okumam ya zorla güzellik olmaz😌
Bu kitabı okumam lazım, böyle de bir inatım
Umarım seversin sen bu hevesle onu haftasonu bitirirsin 😂
Öyle görünüyor da hafta sonu iş çok be
En çok heyecanlandıran olay İsrail'in yok olabilme ihtimali
Hayalimde ki işi yapma firsati heyecanlandirmisti ama olmadı
Kğtğphaneme yeni eklediğim kitaplarım kadar hiçbir şey beni heyecanlandıramıyor
Aaa şöyle bi düşündüm de epeydir sağlam heyecanlanmamışım ben ya
Kargon geldi mesajı😄
Ne gelmiş🤩
En sevdiğim😍 1 kıyafet 2 kozmetik…
Pazartesi günü, doğum günümde yaşadım
Sen de ikizlersin demek🥳 nice yaşlara 🎈
Yok ben değil kızım❤️
Amin çok teşekkürler ☺️
Yeni tanışılan partnerin beni arzuladığını farkedince işi ilerttiiğimdeki dopamin
Euro'nun yükselişi
Yazlığın proje çalışmaları.
Bana da özet geçermisin annecik
Aldığım yeni arabam.
Güzel günlerde, kazasız belasız kullanın🙏🏻
Resimlimi
Evet evet çizgi roman🤣
Bitirince vercem sana
Oldu paşam🤣
Konusan bağımsız tırnağın çok güzelmiş
😅 sağ ol
Çok dikkat ediyosun sanırım