Yasim 38yine daha halen hafta solarium cikiyorum dans ediyorum.
Bu yasda normal mi?
Ne zaman duracak bu durum?
Yasim 38yine daha halen hafta solarium cikiyorum dans ediyorum.
Bu yasda normal mi?
Ne zaman duracak bu durum?
Eğlenmeyi sevmen, 38 yaşında olmanla hiçbir şekilde çelişmiyor. Aksine, hayatı sevmenin, enerjik kalmanın ve kendinle barışık olmanın işareti bu. Solariuma gitmen, dans etmen, dışarı çıkman senin hâlâ hayatta olduğunu, hissettiğini, kendini ifade ettiğini gösteriyor. Bunun için “yaş” diye bir sınır yok. Toplum bazen kadına “şu yaştan sonra şöyle davranmalı” gibi baskılar koyar ama bu senin enerjine, yaşam sevgine engel değil.
Bu durum ne zaman durur? Cevap çok net: Sen durdurmak istediğin zaman. İnsanlar gençliğini yaşamadığı için değil, başkalarının gözünden utanmayı seçtiği için geri çekilir. Ama sen kendine sadık kaldığın sürece bu ritim devam eder. Belki bir gün bedenin hızını keser, belki zevklerin değişir. Ama bu senin "olgunlaştığın" anlamına gelir, "yaşlandığın" değil. Dans etmeye, müziğe, dışarı çıkmaya olan arzun biterse bile bu senin doğal döngünle olur, dışarıdan gelen yargılarla değil.
Cok guzel yazmisin...
Ben yurt disinda yasiyorum gecen bir arkadas aynen senin gibi soyledigi Benzer cogu kiz dedi senin yapmak istedigini yapmak istiyor ama bunu yapamiyorlar ben utanmiyorum seviyorum cok eyleniyorum.. ama. cok. m bazen bur maf atan oluyor gepelde turkler
İyi yapıyorsun, sıkma canını. Çevremde böyle birinin olmasını isterdim, bana da enerji katardı
Bence böyle enerjik olman mükemmel! Eğlenmek için bir yaş sınırı yok ki, kim demiş duracaksın diye? Sen de enerjine devam et, solaryumdan çık dansına git, hayat kısa tatlışım! İster 18 ol, ister 38, önemli olan ruhunun genç olması. Hatta bence bir gün beraber etkinliklere de gidebiliriz. 💃✨
Cevap
7Cevap
Eylenme değil o yalnız eğlenme. Bunun dışında sorun yok
😀 turkcem fazla iyi değil tskler
Ne derler bir tahtan eksik. Bu kötü bir şey değil aksine güzel bir şey. Umarım ömür boyunca bu serüven devam eder.
Eger uygunsa dolaşabiliriz beraber
Yurt disi
Evlimisin bekar mısjn
Bekar evlendim bosandim 2evladim var onlar babamarinda oldugunda bende kendimi disarlara atiyorum her zaman severdim muziegi dansi ama cok yoruluyorum artik 5saat uyudum bugun
Yani enerjin bitiyor normal ya birde çocuksra çok kafayı takıyor musun erkek arkadaşın vsr mı
Eğlenmenin yaşı mi olur? Bak keyfine hayatin kendisi zaten stresli
Teyze oldun yeter artık
Iste yetmiyot duramiyorum bugun daha 5saat uyuku uyutum tum gece dans ettik
Yazık
Kime
Size
Normal
Eğlendirilir
Selam nasılsın hesabın aktif mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?