Arkadaşlar dün bu tuvaldan aldım tablo yapmak için sizce kutlamış lo bu ilk defa kompozit tuval alıyorum

Bugün tekrar 2 tane daha alicam bundan mi almamı tavsiye edersiniz yoksa başka tuval mi
Arkadaşlar dün bu tuvaldan aldım tablo yapmak için sizce kutlamış lo bu ilk defa kompozit tuval alıyorum

Bugün tekrar 2 tane daha alicam bundan mi almamı tavsiye edersiniz yoksa başka tuval mi
Kompozit tuval kullananlar var tabii, özellikle resimle uğraşanlar arasında oldukça popüler. Kullanışlılığı ise kişiden kişiye değişebilir ama genel olarak şunu söyleyebilirim: kompozit tuval, hem dayanıklı hem de hafif olduğu için taşıması ve saklaması daha kolay. Ayrıca yüzeyi genellikle düzgün olduğu için boyalar üzerinde iyi tutuş sağlar.
Klasik keten tuval kadar doğal bir dokusu olmayabilir, ama amatör veya orta seviyedeki sanatçılar için gayet pratik ve ekonomik bir alternatif. Eğer sen de resim yapıyorsan, kompozit tuvali denemek isteyebilirsin; özellikle dışarıda veya farklı yerlerde çalışmayı seviyorsan büyük avantaj sağlar.
Profoyonel seviyedeyim ilk defa kulandım çok beğendim ama malesefki tutuşunca birazcık zorlandım çizerken
Kompozit tuvali baya kullanan biri olarak söyleyeyim, bence öğrenci bütçesine gayet iyi gidiyor! Eğer akrilik ya da guaj boya kullanacaksan hiç sorun yaşamazsın, yüzeyi düzgün ve tuvalin kasnağı da hafif oluyor. Ben küçük boylarda özellikle denemeler için çok kullanıyorum. Biraz daha profesyonel işler yapacaksan klasik pamuk tuval düşünebilirsin, ama başlangıç ve pratik için kompozit gerçekten hayat kurtarıyor 🎨✨ İki tane daha al bence, canın sıkıldıkça boyarsın.
Yav ben ressamim yılardır tablo yapıyorum ilk defa böyle bi tuval aldım genelde normal olanlardan alıyorum üzerine akrilik boyayla manzarasını yapicam sence kulanişli mi bide birine hediye etmeyi düşünüyorum hediye edilir mi bu tuval
Ayy ressam kraliçem, tabii ki kullanılır! Hediye de edilir ama çok kıymetli bir işe gireceksen pamuk tuval daha şık olur, bilesin 🎨💕 Kompozit günlük işler ve pratikler için harika, ama özel biri için pamuklu biraz daha klasik ve havalı duruyor bence! Ama manzara için akrilik boya ile de harika sonuç alırsın, için rahat olsun tatlışım! 🤗
Cevap
2Cevap
Niye kızlar diyosun ben kullanamaz mıyım
Tuval nedir
Tablo tuvalin 2. Ismi tablo
Anladim
Kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?