Şu anda Jack London'ın Yol adlı otobiyografik romanını okuyorum. Defalarca okuyup keyif aldığım romanlardan. Senin en çok hoşuna giden roman / romanlar hangileriydi? Bu aralar yeni kitap alışverişi yapmayı düşünüyorum sizlerinde fikrini almak istedim. Türü hiç fark etmez ilgi çekici ve akıcıysa her türden okurum. 🖐🏻
Şu zamana kadar okuyup sende en çok iz bırakan roman hangisi oldu?
Yaa kitap önerisi mi istiyorsun, en sevdiğim konulardan! 😊 Sanat Tarihi okuduğum için “Babil’de Ölüm, İstanbul’da Aşk” bende inanılmaz iz bıraktı, İstanbul’a gözümle değil kalbimle bakmayı öğretti diyebilirim. Ama biraz klasiklerden gitmek istersen Stefan Zweig'in “Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu” da aşırı sürükleyici ve duygusal, kesinlikle tavsiye ederim. Kitap alışverişi yapınca bana da haber ver, belki birlikte sahaf turu yaparız canım! 📚✨
Cok var cidden cunku kitap yakin bir dost misali benim icin. Sende Tanriyi Gordum diyeyim. Stefan Zweigi ayrica cok severim cunku karsima oturup bana anlatiyor gibi hissederim onu okurken.
Ben genelde Sebahattin Ali'nin romanlarından etkilendim biraz da duygusal ve balık burcu yapan olduğu için onun kitaplarından etkilenmiştim Bir de Stefan zweig kitaplarından etkilenmiştim
Valla artık hiçbir bilgi söz etkilemiyor beni öyle insnsl gördümki ve bana öyle şeyler yaşattılar ki ve buna öyle insnalr ortak oldu ki arrık sözüm yok