sizler aranızda fikir alışverişi yapmaya devam edin :)
@RaGNaRoS teşekkürler kardeşim. / Bilimkurgu ve felsefik yaklaşım hadi bakalım :)
İyi geceler dostlar...
Azınlık Rapourunu önerebilirim banada biri tavsiye etmişti yıldızlararasını beğenen bunu da beğenir demişti 😊
Fakat ben daha izlemedim.
Azınlık Raporu "Minority Report" 2002 yapımı harika bir filmdi izlemez miyim :)
üzüme kardeşim senin için bir kez daha izlerim :)
Mr. Nobody
Zamana Karşı
Equilibrium
12 Maymun
Bu dört film de benim sevdiğim filmler.
Mr. Nobody dışındakileri izledim.. / dikkate alacağım teşekkürler.
Rica ederim.
@RaGNaRoS O filmle ilgili iki tane soru işareti mevcut hala :))
12 Maymun'un şimdi dizisi başladı haberiniz vardır umarım arkadaşlar ,)
Dizisinin çekileceğinden haberim vardı ama başladığından haberim yoktu :))
4. bölüm yayınlandı en son ,)
https://dizihdtv.net/dizi-izle/12-monkeys-izle
Mr. nobody bilimkurgu baglantisini cozemedim.
Haber verdiğin için sağol, bir bakayım ben:))
Bak bakalım/ keyifli seyirler.. rica ederim :)
Source Code da güzel. Interstellar'ı izlemiştim, fakat o kadar da 10 puanlık bir film değil abartmayalım. 7-8 anca eder.
Bana biraz saçma gelmişti ya konu bir yerden sonra kopuyor sanki.. / ama sonu iyiydi!
Source Code harika.
District 9
Pan's Labryinth
The Fountain
üçünü de izlemedim peki üçü arasından desem hangisini önerirdin 9 - 10 puan vereceğin?
District 9; uzaylı filmlerine çok orjinal bir yaklaşımla yaklaşıyor, konuyu görünce çok şaşıracaksın.
Pan's Labrynith ; Dramla birlikte Bilim-Kurgu karışımı vurucu bir film ağlatıyor yani
The Fountain; Aşk-Dram-BilimKurgu bu üçü var, bu filmi 1000 kere izlesem yine bıkmam ve filmi izleyip bitirince sanki bir rüyadan uyanmış gibi oluyorsun.
The Fountain ilgimi çekti kardeşim teşekkür ederim.. dikkate alacağım ,)
Felsefik yaklaşımı severim kardeşim ,)
Cevap
5Cevap
-Interstellar , şuana kadar yapılmış en iyi Bilim Kurgu Filmidir.
Mükemmel bir konu!! - İnanılmaz düşündürdü beni gerçekten o zaman farkı doğru bu arada...
Başlangıç / Inception
Harika bir filmdi!
Hiç duymadım "Işığın Bittiği Yer / The Abyss" konusu nasıl?
:D Soğuk Savaş dönemi sırasında bir Amerikan nükleer denizaltısı bilinmeyen bir düşmanın saldırısına uğrar ve deniz tabanına oturur. Amerikan donanması yakınlardaki bir petrol istasyonunun çalışanlarından olayın sebebini araştırmalarını ister ve onlara destek olarak bir özel tim ve yüksek teknolojiyle donatılmış bir araştırma denizaltısı gönderir. Elde ettikleri veriler ve tesbitleri sonucunda takım 'kaza'nın sebebinin dünya dışı varlıkların saldırısı olabileceği yargısına varır, fakat araştırmalarında ilerleyebilmek için 'Abyss' adı verilen derin sualtı kanyonuna girmek zorundalardır.
Çok teşekkürler emeğin için kardeşim zahmet verdim - yarında onu izlerim :)
Arkadaş ne izlemişsem izlemişsin 😄
Uyumusuz izle. Çok harika bir film,
Divergent / evet güzeldi.. trenden atlarken ya düşseydi ne olurdu :)
naptın yaa filmin başında filmi bitirdin oldumu şimdi :))) -
Ahh nilay ahh :))
Fringe.
Dizi değilmiydi o kardeşim?
Dark city
Lucy
sorumu oku sorumu cadı :))
Okumuştum nasıl görmedim ya ahaha. Neyse. Limit o zaman
bilmem aklın nerede acaba :)) - Limit değil o cadı Limitless "evet harika bir filmdir" ! Bu filmden sonra bir çok kişi o ilacı arama çalışmaları başlatmıştır :))
Dejavu
2006 yapımı kaçmaz bir yapım izlemeyenler şiddetle tavsiyemiz olsun senin aracılığınla kardeşim ,)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar