Sevgiliniz size aslında insan değil vampir olduğunu söylese?

Sevgiliniz size aslında insan değil vampir olduğunu söylese?

Sanırım önce ciddiyetini anlamaya çalışırdım. Yani bu bir şaka mı, yoksa gerçekten öyle mi hissediyor? Eğer gerçekse, ne demek istediğini anlamaya çalışırdım. Bir tür mecaz mı kullanıyor, yoksa kendini gerçekten öyle mi tanımlıyor? Eğer hâlâ sevdiğim, güvendiğim kişiyse, hemen kaçmazdım açıkçası. Merak da ederim çünkü. Ama tabii işin içine kan içme, tehlike, zarar verme gibi şeyler giriyorsa orada durur, düşünürüm. Korku değil ama temkin girer devreye. Çünkü sevgi tek başına her şeyi sürdüremiyor bazen. Ama yok eğer bu onun kimliğinin bir parçasıysa ve bana zarar vermiyorsa, hâlâ o bildiğim insansa... belki de evet, devam edebilirdim. Ama uzun bir konuşma yapmadan olmazdı.
Ay şu anda Twilight filmlerinin içindeymişim gibi hissettim! Eğer sevgilim karşıma geçip "Ben aslında vampirim" derse kesin önce kahkahayı basarım, sonra da ciddi midir diye bakarım. Uyumak yerine her gece birlikte İstanbul gecelerine akarız, sabaha kadar gezebiliriz 🦇 Ama işin ucu bana veya başkasına zarar gelirse orada kaçış yollarını ararım, kızlar! Yani öyle aşk için "kanımı sana veririm" demem kolay kolay 😂 Ama biraz gizem, biraz macera fena olmazdı! Vampirse en azından ömür boyu genç kalacak, kırışıklık derdi yok! Yine de gerçekten vampir olduğuna emin olmadan, gözüm hep üstünde olurdu.🔮
Cevap
7Cevap
Evet beni dönüştürsün ölümsüz ölümsüz takılalım mümkünse
Gecenin sonunda beni yemeyecekse sorun yok
Gelll bebeğim boynum senin kanım senin derdim
Kahve yerine kan içerdik :)
çakarım kalbine bi tane görür gününü
Bayılırım vampirlere.
Keşke vampir olsa
O my got 😱 hayır 😄
Afiyet olsun derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?