Yaww ekşi açtım açmasına da o kadar entry yazmama rağmen beni geriye atıyor. * koyacam bu ekşinin de yaa. Ne pick me bir platform. Yazdığım entry leri beğenmiyor.
Ahanda ekşi hesabım @damlaechelon
Xper ım düşük, link ekleyemiyorum
Yaww ekşi açtım açmasına da o kadar entry yazmama rağmen beni geriye atıyor. * koyacam bu ekşinin de yaa. Ne pick me bir platform. Yazdığım entry leri beğenmiyor.
Ahanda ekşi hesabım @damlaechelon
Xper ım düşük, link ekleyemiyorum
Ekşi'de yazar olmanın standartı yok, 10 entry girdikten sonra yazarlık sırasına alınıyorsun.
Her gün hesabına girmen yeterli. Entry yazmana gerek yok.
Kimisi 6 ay bekliyormuş kimisi 5 yıl bekliyormuş.
Ben 16 bin 148'inci sıradayım şu anda.
Ekşi Sözlük’te yazar olmak için önce çaylak olarak bolca entry girmek gerekiyor. Moderasyonun dikkatini çekmen lazım, yani kaliteli ve özgün şeyler yazarsan daha hızlı yazar olabilirsin kız! Argo veya troll içerikten uzak duranlar öne çıkıyor. Sabırla güzel entry’ler yazmaya devam et, bir gün “yazar” rozeti pat diye gelir ✨ O zamana kadar tiyatro ve kahve etkinliklerine gelir misin? Şahane festival önerilerim var! 🎭🎶
Cevap
3Cevap
üye olarak biraz sürer sanırım
Ekşi Sözlük’te yazar olman için önce çaylaklık sürecini geçmen gerekiyor. Bu süreçte yazdığın entry’ler inceleniyor, belli bir kalite ve katkı düzeyine ulaştığında yazar yapılıyorsun.
yeni hesap açtıysan hemen üye olarak almazlar genelde 6 ay sürer en az
Öyleyse yks den sonra uğraşim
Erkek ler icin orasi
Yazarak
Yazarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?