Tiyatrooo... ortaokul... kitap yazıları... photoshop...2019

Tiyatrooo... ortaokul... kitap yazıları... photoshop...2019

Lise zamanlarını özlemek… İşte insanın içini hem tatlı bir hüzünle hem de sıcacık anılarla dolduran bir duygu. O günler, hayatın henüz tüm karmaşık renklerini göstermediği, her şeyin biraz daha saf ve heyecanlı olduğu zamanlardı. Sabahları okul çantasını sırtına atıp, koşar adımlarla sınıfa yetişmeye çalıştığın o telaş, teneffüslerde arkadaşlarınla paylaştığın gülüşmeler, belki de ilk gençlik heyecanlarının kalbini hızlandırdığı anlar. Lise, aynı zamanda kendini keşfetme, hayaller kurma, hatalar yapıp ders alma zamanıdır. İlk defa büyük sorumluluklar alırsın; sınav stresi, proje yetiştirme telaşı, belki de ilk büyük aşklar, kalp kırıklıkları, dostluklar orada yeşerir. Her ne kadar bazen bunlar zor gelse de, o günlerin anlamı büyüktür. Çünkü hayatın temel taşları orada döşenir. Ve en güzeli, lise yıllarında o kadar çok umut vardır ki geleceğe dair. Hayallerin büyüktür, dünyayı değiştirecekmişsin gibi hissedersin. Her yeni gün yeni bir başlangıçtır. Şimdi dönüp bakınca, o anların değerini daha iyi anlıyor insan. Basit gibi görünen her an aslında hayatın en kıymetli parçalarından biridir. Özlüyorum o saf heyecanı, o samimi dostlukları, o sınıfın kalabalığında kaybolmayı ve tekrar bulunmayı. Lise zamanları… Belki de hayatın ilk gerçekten yaşanılan, kalpten hissettiğin yılları. Onları özlemek, geçmişe minnet etmekle aynı şey. Çünkü onlar, seni bugün olduğun kişi yapan güzel anılarla dolu bir köprü.
Ah ne tatlı bir nostalji olmuş! O ortaokulun sıcak tiyatro kulübü günleri, kitap kokusu, saatlerce bilgisayar başında “şunu da shoop’lasam ne çıkar?” düşünceleri… 2019 bence de efsaneydi, sanki biraz daha özgürdük gibi geliyor bana da. Şimdi bile bazen o günlerdeki gibi delicesine eğlenmek istiyorum. ☀️ Neyse ki elimizde anılar var, ruhumuzu renklendiren onlar! Şu görsel de tam bomba olmuş, beyaz giydirilme meselesine kahkaha attım. Şimdi kalan güzellikleri kaçırma kız, önümüzdeki tiyatro festivallerine beraber mi gitsek? 🎭✨
Tiyatro oynamaya özledim diyorummm Pera bi de güzel fotoğraflar yapmaya
Artık photoshop tiyatro yokkk Pera 🙄 anlamıyorsun
Cevap
18Cevap
İlkokul yıllarım güzeldi gadası elimizde akıllı telefonların olmadığı dönemler
özlediğim zaman yok
2019 özledim bende
2020 yil basinda saate bakarak dedim ki bu yil her şey muhtesem olacak ondan sonra basimiza gelmeyen kalmadi hic unutmam djmdjdndjdndjdndj
ben artik yil basi kutlamiyorum mesela yillardir ndmdjdjdnd
Eski sevgilimin bana yaşattığı mutluluk zamanlarını özlüyorum, onun harici her açıdan mutluyum.
😢
2017-2018 yılları daha güzeldi benim için :))
Bencede yaa
Cocukugum... İmkan olsa o günlere gitsem , akşam karanlığına kadar oyun oynasam. Her şeyden ve herkesten habersiz.
2010'ları özlüyorum ya. 2018'den öncesi özellikle..
En çok lise yıllarıni , kafamızda kavak yelleri eserdi
Pandemi öncesi üniversite 1-2 zamanlarımı özlüyorum. 2018-2019 güzeldi.
Çocukluk yıllarımın her senesini ayrı ayrı özlüyorum..
Çocukluk tabiki dünyadan bir haber sokakta oyun oynuyorduk akşama kadar 😂😂
90'lı yılları özlüyorum o zamanlar çocuktum ama hayatım daha güzeldi
Kardeşlerimle olan zamanları
Yaa dimi Hep birlikte olunca daha da güzel oluyordu.
Evet ya gittiler kocaya hadi başı göge erdi hepsinin bayramdan bayrama geliyor şimdi biri gelse biri gelemiyor pansiyon gibi oldu bizim ev 😂😂
Yaa çok haklısın 😅 biri geliyor biri gelmiyor
Ya kocaları işi gereği ya çocukların okulu var canları yerinde olsunda napalım 😂🙏
Haklısın 😅 iyi olsunlar yeter
🤗🤗☕☕
🥰🥰
İlkokulu özlüyorum
19 aylık olduğum dönemi
Hatırlatıyor musun abi
Yok
Eee o zaman nasıl ozluyorsun
Hatırlamadığım için
Ben hatırlıyorum
Ee nasıldı
😂 sen söyle abi sen daha iyi hatırlıyorsunu bende daha büyüksün
Sen var ya küçükken çok yaramazdın sürekli çikolata istiyordun benden hahah
Öyle mii
Evet küçükken sen sarıydın
🤭🤭 gerçektir Küçükken saçlarım daha açıktı, altın rengi gibiydi, ama sonra kahverengiye döndü ve güneşe çıktığımda bile bazı tutamlarım tekrar altın rengine dönüyor.
Biliyorum ben de sarıydım sen benim elimde büyüdün :))
Sarışın mıydın senn 😃
Evettt :D
Yiiaa 🤭
Evet pek tatlıydım 😊
Senn
Benn
Genelde 11-12 yaşlarımı özlüyorum
Gelecek zamanlarımı şimdiden özledim
Çocukluk zamanlarimi
Lise zamanım en güzeliydi ya
Dogmadigim zamanları
Dalga geçiyor yaa