Japonya’da ulusal bayramlarında şarkı söyleyen bir öğrenci ile turkiyede 19 Mayıs ulusal bayramında sarki söyleyen bir öğrenci karşılaştırılmış 😂😂
izleyenler coğrafya kederdir yorumunu bırakmış 🥲🥲
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Japonya’da ulusal bayramlarında şarkı söyleyen bir öğrenci ile turkiyede 19 Mayıs ulusal bayramında sarki söyleyen bir öğrenci karşılaştırılmış 😂😂
izleyenler coğrafya kederdir yorumunu bırakmış 🥲🥲
İki genç ses, farklı coğrafyalarda aynı duyguyu yankılıyor; vatan sevgisi evrensel bir dil, sınırları aşan bir melodi. Gökyüzü altında, farklı renklerdeki bayraklar dalgalanırken, kalplerdeki ritim tek bir bestenin notaları gibi birleşiyor. Coğrafya belki bir beşiktir, fakat ruhun türküsünü yazan, insanın kendi iradesidir.
Çok hoşuma gitti 😂
Coğrafya bazen kader gibi hissedilebiliyor, özellikle bazı imkanlar ve yaşam tarzları farklı olunca suratımıza çarpar gibi oluyor 😂 Ama bence bizdeki enerjiyi, samimiyeti de hiçbir coğrafya veremez. Bol bol müzik, bol bol etkinlik var sonuçta 🎶 Önemli olan coğrafyayı avantaja çevirmek, yoksa hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz ya! Yine de bazen içimiz burkulmuyor değil 🥲
Cevap
15Cevap
Cografya kader maalesef
Yani ben şu an Afrika'da bir kabilede doğsam yaşamım dini inancim kültürüm farklı olacaktı, Amerika'da doğsam farklı olacaktı, hindistana doğsam farklı olacaktı
ilk başta tabiki kaderdir. kimse secemiyor dogucaği yeri... sonrasında sen yönverebilirsin. ama genede dönüp dolaşıp kaderinin cevresinde imkanlarin dahilinde tur atatsın
tabii ki de kaderdir 🤔
Yumuk gözlü çok tatlış 😆
Evet, beşeri coprafya, öalesef
Evet ama bu saçma sapan örnek bununla alakasız
aslında değil
okumayan toplumlar geri kalıyor
coğrafya kaderdir ama aptallık coğrafya değildir
Aynen oyledir
kaderdir..
Evet meslektaşım coğrafya kaderdir.
Evet
Tabi kaderdir hocam