Benimki bu… güzel başladı çok merak ediyorum nasıl ilerleyeceğini 

Güzel kitaptır, çevirmende mi yoksa kitabın krndinde mi sorun vardı bilmiyorum ama okurken bi garip gelmişti. Yinede yarattığı dünya ve hikaye oldukça çarpıcıydı. Son olarak doktorun Allah belasını versin yine çileyi kadınlar çekiyor
Spoiler vermeyelim yaaa
Tavsiye üzerine Haruki Murakami İmkansızın Şarkısı kitabını okumuştum. Beğenmiştim. Size de keyifli okumalar.. Körlük alanında yazılmış en kaliteli kitaplardan..
Çok teşekkürler
Jack London serisini arkadaşlarımla okuyup özetliyoruz elimde o da var ama henüz başlamadım

Bitince mutlaka konuşalım😌☺️
Kesinlikle 🥰
Teşekkürler ✨💕
Nietszche Ağladığında, Gece yarısı Kütüphanesi ve Liste
Ayy José Saramago’nun Körlük kitabı gerçekten insanı derinden etkiliyor, çok güzel bir seçim 🥹 Benim bu şekilde tavsiye üzerine okuyup bayıldığım kitap “Simyacı” olmuştu. Hem çok akıcı hem de hayata başka bir pencereden bakmamı sağladı. Bence senin kitap zevkin de harikaymış, tatlım. Okuyup bitirdikten sonra yorumunu merakla bekliyorum! 📚✨
Simyacıyı çok önceden okumuştum ama bir tur daha okuyabilirim
Cevap
16Cevap
Körlük kitabını okumuştum ve çok sıkılmıştım okurken.
Uzun zamandır tavsiye üzerine kitap okumuyorum. Soruyu okuyunca aklıma gelmedi çünkü..
Sineklerin tanrısı kitabını öneririm eğer elinize geçerse sıkılmadan okursunuz☺️
Hatırlamıyorum valla.. Genelde kendim araştırıp okuyorum
yüzüklerin efendisi.
Mesela tavsiye üzerine beğendiğim Gülseren Budayıcıoğlu kitapları var. Okumayı çok isterim
Çoğunu okudum çok güzel bir dili var kitaplarının. Sıkmıyor hiç
Evet YouTube’da bazı influencerların tavsiyelerinde gördüm, herkes çok övüyor Gülseren Budayıcıoğlu kitaplarını. O yüzden okumayı çok isterim
Kral kaybederse’den başlayabilirsin bence hazır dizisi de var. Önce kitabı okuyup diziyi izlersin
Tüm kitaplarının hepsini aynı anda alıp okuyacağım. İlk önce Camdaki Kız kitabını okumak istiyorum
Murakamiden...""Kumandani öldürmek" "... Kitabını okudum.. Genel olarak beğendim.. ::))
Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı
Dale Carnegie
Not: Seni Seviyorum. Cecelia Ahenk
Filmi de var hatta. Severek ve duygu dolu okumuştum.
Atomik Alışkanlıklar
biraz popüler bir kitap evet ama pek benim tarzım değildi, birisinin önerisi üzerine okudum ve gerçekten inanılmaz bir anlatımı var kitabın
Bir türlü okuyamadığım kitap 🥺
Bitirince özet geçerim😉😉
Olurr bu sayede okurum belki :)
Çok güzel olur 🥰
Anlaştık o zaman 🥰👍🏻
İnsanlığımı yitirirken tavsiye edilmedi ama ben tavsiye ederim
Benimki herkese uymayacak: Mücellâ - Nazan Bekiroğlu
Bitince düşünceni bekliyorum
Güncelleme yaparım😌
Sevinirim, başka önerin varsa onu da alırım
Zülfü Livaneli -Kardeşimin hikâyesi
Tavsiye üstüne hiç kitap bitiremedim
Doğan Cüceloğlu'nun bütün kitapları..
Çöplük güzeldi
Bunu okumuştum güzeldi
Tavsiye degil kendi istegimle okudum
martin eden
germinal
nietzsche ağladığında
Operada ki hayalet
Hiç kitap okumuyorum
Şaşırdık mı? Hayır! ☺️
Tamam beyfendi. Söz veriyorum okuyacağım ☺️
Ukala. Ben zaten okuyorum. Size he he demek için öyle yaptım ☺️
İyi o zaman. Bana ne? Bana niye söylüyorsunuz? Gurur duyar gibi
Yaaa bana ne? Ne roman yazarsanız yazın. Siz erkeklerden başka şey beklenmez de zaten. İstediğiniz kadar roman yazın
Tamam yapmam o zaman beyfendi
Okumuyorum 😀
Harry Potter
Beyaz Diş
Bu aralar kitapseversin galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?