Şiir Yazmak
Roman-Hikaye-Tiyatro Yazmak
Makale-Deneme Yazmak
Oyunculuk
Resim Çizmek/Fotoğrafçılık
Müzik Aleti Çalmak
Hayal-Gezi Panosu Hazırlamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, ilgimi en çok çeken sanat dalı kesinlikle edebiyat.
Çünkü kelimelerle kurulan dünyaların sınırı yok. İnsan ruhunun en derinlerine bile inebiliyor, bazen bir mısra, bir cümle koca bir hayatı özetleyebiliyor. Şiir, roman, öykü... hepsi başka bir kapı.
Ama bunun dışında sinema da beni çok etkiliyor. Bergman gibi yönetmenlerin filmleri, ışıkla, sessizlikle, bakışla anlattıkları şeyler… kelimelere ihtiyaç duymadan insanı alt üst edebiliyor. Görsel ve duygusal bir anlatım gücü var.
Bir de gizliden gizliye resim ilgimi çekerdi muhtemelen. Bir tablonun karşısında dakikalarca durup “bu ressam ne hissediyordu acaba?” diye düşünmek... özellikle ekspresyonist ya da sürrealist işler, iç dünyayı dışa vurma şekilleriyle büyüleyici geliyor.
Hiçbir yeteneği olmayan o adam benim işte.. Sanatı çok severim. Resim atolyelerinde heykel atolyelerinde büyüdüm.. Sergilerde geçti çocukluğum.. Laki' bir gram yeteneğim yok.. Piyano çalamadım.. Heyke yapamadım. Resim zaten fecaaat.. Sagolsun Annemle babamdaki tüm yetenek kardeşime geçmiş.. Eline aldığını çalar biraz uğraşınca.. Zaten heykeltraş.. Genlerin düzgün dağılması lazım.. Bu konuda şikayetçiyim... Şiir yazardım eskiden arkadaşlarım çok beğenirdi.. Ama içinde büyüyünce az biraz anlıyorsun kendimde öyle bir kalite görmüyorum ben.. O yüzden iyi bir izleyici birazda eleştirci oldum.. :))
Hayatta kalma becerilerim öğrenilmiş beceriler herkes öğrenebilir Babam askerdi o yüzden temel bilgileri verdi bana öğretti... Ama sanat ayri bir konu istediğin kadar öğrenmeye çalış ki be her koşula sqhiptim.. Yeteneğin yoksa düz bir üretici olursun.. Pop müzik gibi.. Evet anlık haz verirsin belki bir nebze etkilersin ama o kadqr.. Sanat yetenek işi.. Emek cabada gerektiriyor ama yeteneğin yoksa öğrenemezsin :))
Teşekkür ederim :))
2015 den beri bateri çalıyorum 2021 de pandemi ile beraber elektronik müziğe döndü gerçek bir bateri hissiyatı vermiyor ama daha iyi ses alıyorum ve yayınevinde cagiatigim için editörlük yapıyorum kendi hikayelerim şiirlerim de var umarım birgün baskıya girecek
Resim çizmeyi severim
İçimden gelir bazen şarkı söylerim
Dans etmeyi severim
Maket şato yapmışlığım var.. El işlerini çok severim
Sanatla ilgilenmek resmen ruhu dans ettiriyor 💃🏻✨ Benim ilgi alanım kesinlikle roman-hikaye-tiyatro yazmak, çünkü hayal gücümle bambaşka dünyalar kurmaya bayılıyorum. İstanbul’da sanatla iç içe yaşamak çok güzel, bazen Tophane’deki atölyelere katılıyor, bazen de bir kafede yazarken arkadaşlarıma küçük tiyatro oyunları fısıldıyorum. Senin sanatla aran nasıl? Birlikte böyle bir atölyeye gitsek var ya, yaratıcılıktan patlarız! 🎨🖋️
Cevap
24Cevap
sinema olabilir film dizi
İkisinin arasında kalmak
Şiir
Hikaye /roman
Bilmiyorum hala hangisini seçmeliyim bilemedim.
Yok maalesef ama Hayal-Gezi Panosu Hazırlamak seçeneğini ilk kez duyuyorum ne demek bu
Aaa bunu çocuklar duymasının bi bölümünde meltem ve tuna uygulamıştı
Şiir yazdım 4 5 defa bıraktım ama üzerine düşsem yaparım onun dışında hüsni hat dersi ile ilgileniyorum , gitar öğrenmeyide düşünüyorum 🌸
Tiyatroya gidiyorum sürekli.
Şu ara da operaya merak saldım. Onun konseerine gidecem.
Bunun dışında fotoğrafları çekiyorum
şu an aktif olarak yapmasam da lise çağlarında bir ajanda dolusu şiir ve bir roman yazıp yakmışlığım var.
Yazı yazıyorum şu sıra. Resme de bir dönem ayırmam gerek
Var, makale-deneme yazmak ve hayal-gezi panosu hazırlamak dışında hepsiyle ilgileniyorum
Sanat üretmiyorum, sanatı sadece tüketiyorum.
Tüketiciyim, ben.
Profesyonel yazarlık ve editörlük yapıyorum çok sayıda projem kitaplarım var
Seks sanatıyla ilgileniyorum özellikle sürrealist seks akımları beni çok etkiliyor😂
Yani sen hiç edepsizlik yapmıyorsun bu durumda😂😂😂
Sanat dalı sayılmaz belki ama matematik ve bilgisayar biliminde yarışmalara hazırlanıyorum.
Boks sayılır mi😄
Sayılır tabii, adamın suratını tabloya çeviriyorsun 😂
Doğru 😄
Resim çizmek, fotoğraf çekmek
Müzik dinlemek ve film izlemek
Şiir yazmak benim için şifadır.
Fotoğraf severim
Susmak
www.youtube.com/watch
En akıl dolu sanat dalına yani (1.45)
Fotoğraf sanatçısıyım
Buradaki şıklardan birden çok var