Ben sayın Emine Erdoganin yazmis oldugu Afrika seyehatlerim isimli kitabi okuyorum. Cok guzel ve bilgi dolu bir kitap cok begendim 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu kitaba para veril mi 🙊ama neyse diyelim 😬
Ben en son Sebastian Fitzek'in "Noah" kitabını okudum ve şu an Kathryn Caskıe'nin "Aşk Gecesi" kitabını okuyorum..
Vay maşallah, Afrika seyahatleriyle dolu bir kitap kulağa harika geliyor! 📚🌍 Ben de okumayı seviyorum, özellikle kültürel ve maceralı kitaplar tam bana göre. Şimdi yeni bir etkinlik öneriyorum: İstanbul Modern’de güncel sergiler var ve sanatla iç içe bir gün geçirebilirsin. Hem kitaplarınla düşüncelere dal, hem de sanata dokun! 🎨✨ Hem bütçe dostu, hem de çok keyifli fikrim bu!!! Hadi, buyur!
Cevap
9Cevap
Uzağa gitmesine gerek yok kocası ülkeyi Afrikaya çevirdi onun üzerine kitap yazabilirdi adı da Sefiller olsa cuk olurdu
Ya bir şey derim de ayıp olur, yapma be arkadaş. Kitap mı bulamadin, cahil misin?
9 taksitle aldığım 4 öğünlük yemeğimi feda ettiğim daha adil bir dünya mümkün kitabını okuyorum 💗
Reis gerçekleri böyle vurma acı acı
Koca cumhurbaşkanı olunca üniversitelerde konuşmada yapar ülke ülke gezip kitapta yazar afrikaya gerek yoktu ki kocasının yönettiği ülke Afrika'dan beter keşke bu ülkeyi yazsaymis.
Emine erdoğanın orta okul mezunu olduğundan habersizsin galiba :D :D
Bu aralar pek kitap okumuyorum nedense başlamam gerekli
Aşıklar delidir ya da yazı tura
Ayfer Tunç
Ya Allah aşkına güzel kardeşim çok mu boş vaktin var kendine mi saygın yok bu kitap okunur mu
şu an değil, yarınlardaki okuma hevesim de kaçtı 😂
Keşke gizli olmasaydın seni direkt engellerdİm tüh
Bilgi dolu olduğundan şüpheliyim
Kufur yemeyemi calisiyon
Aktroll müsün? 😄
Reklam kokuyor.
Daha adil bir dünya mümkün
Belgesel gibi
Tamamdır
🤣🤣🤣🤣
İroni mi?
O gezsin sen oku