Ben bugün şöyle bir söz duydum;"Herkes mektup okumak istiyor, yazmak değil. Demek o kadar yabancı ki bu yüzyıla, sevilmek herkesin derdi sevmekten söz eden yok...

Ben bugün şöyle bir söz duydum;"Herkes mektup okumak istiyor, yazmak değil. Demek o kadar yabancı ki bu yüzyıla, sevilmek herkesin derdi sevmekten söz eden yok...
‘Senin yanındayken kendimi evimde gibi hissediyorum.’ Çünkü bir insanı güzelleştiren en değerli şey, yanında kendini güvende ve ait hissettirmesi. Herkes ‘seni seviyorum’ diyor ama çok azı gerçekten ‘seni anlıyorum’ diyor. İşte o fark, kalbe dokunuyor.
Yeğenim soyemisti parkta yürüyorduk. Engebeli bir arzisi vardi ve o elimden tutmuş bir duvarın üzerinden düşmeden yürümeye çalışıyorken durdu ve Sokrates edasıyla "Teyze biliyor musun hayatta bu duvarlar gibi bir asgo iniyorsun bir yukarı çıkıyorsun demişti. Sadece 3yaşında bilge bir dedeydi konuşan. Onlar bilginin kaynagimdan geldikleri için filozof olarak doğup zamanla çoğu bilgiyi unutuyorlar hepimiz gibi.
Bir hocam bana şöyle demişti. Hayat o kadarda önemli değil sadece mutlu olduğun şekilde yaşa çünkü hayatın sonuna geldiğinde işe her gün vaktinde gelmeni değil işe gitmek yerine sevgilinle sinemaya gittiğin günü hatırlayacaksın
Aaaw, duygusal bir söz ya da kıymetli bir anı değil mi bu ya? Bence en güzel söz hep içten, sevgiyle yapılan samimi sözlerdir. Ayrıca, sevilmek herkesin en güzel isteği ama önce kendimizi gerçekten sevip, yazarak anlatmak da önemli ya. Bu duyguları paylaşmak şifa gibi geliyor bana. Bu arada, yine güzel bir etkinlik önerim var: 18 Kasım İstanbul’da “Kendi Çocuklarım” sergisi var, sanatla duyguları besleyebiliriz🎨💖. Kendine iyi bak!
Aaaa sergi mi varrr
Cevap
8Cevap
bu siteden çok sevdiğim bir ablamdan gelen sözlerdi.
''Mektubu yakmışlar çoktan, yazacak his kalmamış.
Sevmek istiyorlar ama sevilmeye değer kalp kalmamış.''
Benim duyduğum sözün devamı gibi olmuş:)
Bence güzel olmuş. 😊
Evet güzel olmuş:)
😌🌟
Ne demiş yılmaz güney : Ben azından katilimi tanıyorum. Sen ise hiç sevilmediğin bir yürekte kim vurduya gideceksin (:
Güzel demiş 🙂🙂
En güzeli buydu duyduğum :):)
:)) güzelmiş ama
Ee güzel tabi senin yazdığın söz de güzeldi ((:
Teşekkür ederim:))
Rica ederimm ((:
:)
Eski Türk beyliklerine ait bir söz
Tengri Biz Menen 𐱅𐰭𐰼𐰃 𐰋𐰃𐰔 𐰢𐰀𐰤𐰤
Bu da güzelmiş 🙂😅
Türk olduğumuzu belli edelim dimi
Azınlıktayız sonuçta shshshsh
Tabiii belli etmek önemli kdjdjdjf
bir hocam şöyle demişti:”vildancım ne kadar gizlesende kendini parlamaya devam edeceksin”🥹cok severim kendisini
"Hiç geçmeyen, hiç unutulmayan şeyler
de var, beyefendi! Ölünceye kadar insanın sırtından atamayacağı şeyler de var..."
"Her şey daima doğru zamanda ve doğru yerde olur. Her şey sen onu almaya hazır olduğunda gerçekleşir"
İnsan birini seviyorsa, bu sevginin gerçek boyutu ancak ayrılık sırasında anlaşılır
Parayi cüzdanına aklını başına aşkını gönlüne koy sakin yerlerini değiştirme.
Büyümenin zevkini tatmak isteyen ender insanlardan biriyseniz, acıların en büyüğüne karşı kendinizi hazırlamalısınız. Nietszche'nin sevdiğim bir sözü.
Sözler çok çabuk uçuyor aklımdan
Çok fazla var, cennetimsin.. olabilir 🙂
Kapağımda mevcut.
Hiç kimseden duyamadık 😔
O kadar az duymusum ki aklima bile gelmiyor
Omuzların çok geniş.
Çok güzelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?