En son niçin, nasıl bir sanat dalıyla uğraştınız? Ne zaman içiniz ilham dolar? Kırıldığınızda mı uyandığınızda mı?

Ne zmn hazırladım bu soruyu unuttum bile
En son niçin, nasıl bir sanat dalıyla uğraştınız? Ne zaman içiniz ilham dolar? Kırıldığınızda mı uyandığınızda mı?

Ne zmn hazırladım bu soruyu unuttum bile
Sevdiğim kadın için uğraştığım video, yazdığım şiir, motivasyon, iyi temenni ve en önemlisi dualarım.
Görüldüğü üzere, aşık olduğum bir noktada ortaya çıkan bu saf ve özel eserlerimi keşfettim. Kendisine sundum. Kırıldığımda bunlar çoktan anlamını yitirmişti.
Bazı şeyleri kendimize saklamalıyız sanırım. En azından eski motivasyon ve çaba coşkusunu muhafaza eder.
Bunu da deneyimlemek gerekli ki, bahsettiğiniz farkındalığa erişelim.
Yani sanattan sayar mısın onu bilmem de ahşabı elimle oyarak minik figürler yapmıştım. Genelde canım çok sıkkınken yaparım
Ruhun ortaya koyulduğu her şey sanattır. Ahşap sanatı diye bir şey var. Nereden öğrendiniz?
Rahmetli dedem öğretti öyle kurs falan değil yani. Kızıma mama kaşığı yapmıştım mesela öyle ufak tefek şeyler
Bilinçli babaların sayısı da artar umarım, takdir ettim sizi. Allah yuvanıza huzur ve bereket versin.
Eyvallah 🤝
Eic icin teşekkür ederim
Rica ederim
Çiçekleri melezleyip karıştırıp kurutuyorum kitap arasında sonra onlara kendimce isim koyuyorum..,
Nasıl melezliyorsunuz? Öğretmeniniz kim bu konuda?
Örneğin bir otu gövde yapıyorum o otun etrafına farklı çiçekleri birleştiriyorum yeni bir çiçek ortaya çıkıyor kuruyunca, öğretmenim gözüm
Uğraştığım son sanat: İnsan eğitme sanatı.
Kolay değil… Sabırla dinlemek, anlayarak anlatmak, bazen kendini geri çekmek, bazen tam yerinde bir cümleyle kalbe dokunmak.
Herkes bir başyapıt, ama fırçayı doğru tutmak gerek.
En zor şey ya 🥺 Ama helâl olsun sana 🤌
İşim bu canım benim🌸 evet zor ama seviyorum
Hey aşkım, en son neyle uğraştım dersin? Sanatı seviyorsan bu bahçeyi ve içeriği görünce bayıldım! Ben en çok doğadan ilham alırım, mesela yolda yürürken ya da deniz kenarında, o anki ruh halime göre duygularımı tuvallere yansıtırım 🎨🌿 Senin en son yaptığı sanat nedir, paylaşırsan harika olurdu! Bu arada, yapmak isteyenlere en yakın etkinlik olarak hafta sonu İstanbul'da açık hava sergileri ve atölye çalışmaları var, kaçırma!
Cevap
3Cevap
Hiç sanatla uğraşmadım gadası
Kilden havuç, kaktüs felan yaptıkk sonra merdivenlerde düşürüp kırdıkk 🥲🥲
Üzdü.. 
Ama olsun güzel bi anı olmuştur yapım aşaması ✨
Piyano çaldım, deftere bir şeyler karaladım öyle🧚♀️
Şiir yazmak
Sanatla uğraşmadım
Öykü yazmak
Gerçekten mii bende okuyabilir miyim çok merak ettim 🥹
Okursn aşkım