Kankalar ben tanı koyulmamış bir şizofreni hastasıyım cok uzun yıllardır bu boyle ve yasadigim seyleri kitaba dökmeyi düşünüyorum?

Düşünüyorum değil aslında bunu yaklaşık bir buçuk haftaya yakın zamandır yapiyorum şu an 54. Bölümü yazıyorum ve kitaba yaşamadığım hiç bir şeyi yazmıyorum entrika veya başka saçma şeyler olmasın sadece kısa öz ne olduysa o olsun diye düşünüyorum bir kaç ay önce Akut alevlenme dönemini geçirdim şu an o döneme göre çok az olay yaşıyorum bu kitabı değerlendirmesi için kime verip danışabilirim veya hangi psikiyatriste durumu anlatabilirim akıl sağlığım şu an kendimi açıklamaya yetecek kadar var ama ben bunlardan bahsettikce birilerine anlattıkça bunlar katlanarak artıyor ne yapmam lazım kimseye söylemeden beklemek mi anlatmak mi ama anlatmak çok kötü sonuçlanabiliyor ve her seferinde çok daha kötüye gidiyor artıyor olan şeylerin dozu ne yapmam doğru olur çevremde hiç kimse kalmadı hiç bir sosyal platform kullanmıyorum zaten

Kankalar ben tanı koyulmamış bir şizofreni hastasıyım cok uzun yıllardır bu boyle ve yasadigim seyleri kitaba dökmeyi düşünüyorum?