Hırsız perisiyim :D Bu ikisinden birinden vaz geçmek zorundasınız. Şarkı derseniz bir daha o şarkıyı dinleyemezsiniz film derseniz de bir daha o filmi bırakın izlemeyi o film hakkında bahsedilmeyecek bile ömrünüzde. Hangisini çalayım sizden?

Hırsız perisiyim :D Bu ikisinden birinden vaz geçmek zorundasınız. Şarkı derseniz bir daha o şarkıyı dinleyemezsiniz film derseniz de bir daha o filmi bırakın izlemeyi o film hakkında bahsedilmeyecek bile ömrünüzde. Hangisini çalayım sizden?

En sevdiğim şarkı yok genellikle benim için eşit çizgide olan şarkılarım var.. bu yüzden de bunlardan birisi alınabilir ama en sevdiğim film alınmasın
Alırım bak sezen aksuyu komple :D
:D sezensiz olmaz
Ehehee :))
Müzik ruhun gıdasıdır film ise hayatın gıdasıdır. İcra dairesinde başvurduğum memur bana hikaye anlatma dedi. Dilekçeni yaz dedi. Oysa senin benim hikayemden dolayı iş edenmiş memurluğu. Yine de düşününce hak verdim. Çünkü dilekçe yaşadığımız olayların hikayesinin çarpıtıcı şekilde ortaya koyan senaryosu iyi olan filmdi. Ama ekmeksiz bir müddet yaşanır da susuz yaşanmaz. Şarkılar ruhumuzun içeceğidir.
Offf zor bir soru olmuş tatlım, bayağı kararsız kaldım ama sanırım en sevdiğim filmi vermeyi tercih ederdim. Çünkü en sevdiğim şarkı hayatımın fon müziği gibi benim için. Her anımda, her ruh halimde yanımda o çünkü. Ama en sevdiğim film… Ah, onu hayal meyal hatırlamak bile yetebilir belki 😅 Hadi, gözümden yaş akıtma, karar verdim 😬✨
Tatlım mı oww ye kamon şet. Senin de bende gönlün olduğunu biliyordum.
Tatlım deme kız içim bi hoş oluyo. D
Cevap
1Cevap
Film desem ayıp olur mu ben zaten diziciyim 😀
Alırım ama dizini :D
Zor soru, filmime ihanet edeceğim, şarkım benle kalsın
Sordum ama ben bile cevabını vermek istemiyorum kendime cidden :D
Gıcığım ben. D:D
o zaman takip ediyor gıcık gıcığı anlar hahaha
Yeeeyyy hahaha
En sevdiğim şarkı çünkü filme takıntılıyım neredeyse her gece onu izleyip uyurum
Hmmm hangi film ki o acaba? Almayacam söz :D
Yazgı
Hmmm izlemedim ama bakacağım bir ara teşekkürler...
Kesinlikle izle rica ederim❤️
benim cvbimi biliyorsundur zaten peri kardeş 😇🙏
Bilmiyom ki :D
Hayat müzik benim , nasil bilmezsin peroş yaa askolsun 😔☹️
:D doğru gıcıklık yapmak istedim :D
https://www.youtube.com/watch?v=vfpgpf6QVnI
Ah özür parçası :D
tamam tm affettim😇😇
🤘🤘
Film gitsin ya😅 yenisini çekeriz hehe
Hahaha annecim kurtlar arasında söylediğin şeye bak yaa. Dram mı çekecez aksiyon mu çekecez :D
Dram bize yakışmaz😅 aksiyona gel evlat😅
En sevdiğim diye bir şey yok ki benim hep değişiyor
Desert rose ya lay ya lay
Ahhh çöl gülü🌹
şarkıyı feda ederim hemen
Hangi film olduğunu merak ettim şimdi...
küçük kadınlar (2019)💖
Daha önce de bir kaç kişi önermişti. İlgimi çekmedi ama aklımın bir köşesinde dursun illa ki izlerim diye düşünüyorum oyuncu kadrosu güzelmiş...
En sevdiğim film
Filmleri her türlü elerim
Şarkıları eledm
Bu değerli film hangisi merak ettim...
Film
Film
Şarkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?