Kültür & Sanat Beni özlediniz mi?🤣😂😂? ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım keyifler nasıl bakalım?🥳🥳🥳🤨😱😂 Beni özlediniz mi?🤣😂😂? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. özleyen vardır. hoş geldin 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Hoş buldum barış😂
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 478 cevap paylaştı. Sen ozlenilmeyecek bir adammısın , tabiki özledik hoş geldin 🙋 🌸 3 2 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Çok teşekkür ederim, hoş buldum🥳😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙋🙋😊💖 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ooo abım gelmiş 😂 neredeydin yaa hoş geldin 2 9 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ooo pericik nasılsın?😂Tatildeydim hoş buldum😂😂 Yorumla Perikızı0007 1 yıl Yine mi tatil yaa 😂 iyiyim sen nasılsın Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Evet 🤣Bende iyiyim 😂🤣 Yorumla Perikızı0007 1 yıl Hep iyi ol 😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Sende hep iyi olGeziyor musun sende?😂 Yorumla Perikızı0007 1 yıl Biz evde kalıyoruz 😂🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Oda güzel 😂 Yorumla Perikızı0007 1 yıl Yaa çok 🙄🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Hıhım😂 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 391 cevap paylaştı. Hoş geldin, bir gidiyon bir geliyon, otur oturduğun yerde.😃 2 5 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Hoş buldum, gider gelir öyle benim dünyam,Tatildeydim😂😂Tamam duracağım birazcık🤣 Yorumla u Bahar_555 1 yıl Sen devamlı tatildemiydin. Ahh keşke bende tatilde olsam.. özlemişim ki..Bir zahmet yerinde dur artık..😅 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Evet güzel zaman geçti,İnşaallah güzel bir tatil yaparsın Sende özletme kendini 😂Durdum 😂🤣 Yorumla u Bahar_555 1 yıl İnşallah nasip bakalım.😃 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Amin😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seni tanımıyorum ama balamir diye bi araştırma görevlisini tanımıştım yıllar önce. Acayip gıcık biriydi. 1 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ey allahım hangi araştırma söyler misin?😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ukala, kendni bir şey sanan bi garibandı Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl İlginç 🤨 😂Ama şükürler olsun benim soyadım Balamir😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevindim. Zaten o ismi kimlik ismi değildi. Millete kendini öyle tanıtıyodu, çim adam. Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl O olmadığıma bende sevindim 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kurban olsun sana. Bak ben insanlara kolay kolay gıcık olmam. Yılda bi kişi falan oluyo bazen ama o varya görüntüsü gözümün önüne gelince asabiyet basıyo beni. Neyseki balon olduğunu hayst ona göstericek. Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 😂Tabi böyle kişiler insanı gerir asabiyet yaparUmarım tekrar denk gelmezsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Biz de seni soruyorduk millete nerededir diye Gelmeseydin keşke 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Gideyim geri😂😱 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne kadar uzun bir ara 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl 2 ay kadar oldu😂 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 768 cevap paylaştı. Hoş geldin bea.. 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Hoş buldum bea🤣 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben de buralarda değildim ki.. 😅😅 1 4 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ooo nerelerdesin 🤣 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Sağlık problemlerinden dolayı siteye gelmiyorum gelemiyorum.. Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen 🙏🏻 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Teşekkür ederim.. 😊 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hayalindeki kadınımı çizdin🙂 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Henüz çizemedim Niyet bile etmedim😂 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl İyi diyelim iyi olsun senden naber 1 3 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl İyi olsun her daim Bende iyiyim hatta mükemmelim diyebilirim😂 Yorumla Başak6419 1 yıl Ne güzel rabbim daim etsin Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Amin inşaallah 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Özledim dostum aynen 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı. Özledik 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 😂 Yorumla
Deadzone Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Destek yorumu+1 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla
TalihsizKız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Neredeydin 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Tatilde😂 Yorumla
KızgınnBoğA Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Niye geldğn lan 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Boş zaman vardı🤣 Yorumla
Hopidihippo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Tanımıyorum bile 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Olsun😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
özleyen vardır. hoş geldin
Hoş buldum barış😂
Sen ozlenilmeyecek bir adammısın , tabiki özledik hoş geldin 🙋 🌸
Çok teşekkür ederim, hoş buldum🥳😂
🙋🙋😊💖
Ooo abım gelmiş 😂 neredeydin yaa hoş geldin
Ooo pericik nasılsın?😂
Tatildeydim hoş buldum😂😂
Yine mi tatil yaa 😂 iyiyim sen nasılsın
Evet 🤣
Bende iyiyim 😂🤣
Hep iyi ol 😂
Sende hep iyi ol
Geziyor musun sende?😂
Biz evde kalıyoruz 😂🤣
Oda güzel 😂
Yaa çok 🙄🤣
Hıhım😂
Hoş geldin, bir gidiyon bir geliyon, otur oturduğun yerde.😃
Hoş buldum, gider gelir öyle benim dünyam,
Tatildeydim😂😂
Tamam duracağım birazcık🤣
Sen devamlı tatildemiydin. Ahh keşke bende tatilde olsam.. özlemişim ki..
Bir zahmet yerinde dur artık..😅
Evet güzel zaman geçti,
İnşaallah güzel bir tatil yaparsın
Sende özletme kendini 😂
Durdum 😂🤣
İnşallah nasip bakalım.😃
Amin😂
Seni tanımıyorum ama balamir diye bi araştırma görevlisini tanımıştım yıllar önce. Acayip gıcık biriydi.
Ey allahım hangi araştırma söyler misin?😂
Ukala, kendni bir şey sanan bi garibandı
İlginç 🤨 😂
Ama şükürler olsun benim soyadım Balamir😂
Sevindim. Zaten o ismi kimlik ismi değildi. Millete kendini öyle tanıtıyodu, çim adam.
O olmadığıma bende sevindim 😂
O kurban olsun sana. Bak ben insanlara kolay kolay gıcık olmam. Yılda bi kişi falan oluyo bazen ama o varya görüntüsü gözümün önüne gelince asabiyet basıyo beni. Neyseki balon olduğunu hayst ona göstericek.
Teşekkür ederim 🙏🏻 😂
Tabi böyle kişiler insanı gerir asabiyet yapar
Umarım tekrar denk gelmezsin
Biz de seni soruyorduk millete nerededir diye Gelmeseydin keşke
Gideyim geri😂😱
Ne kadar uzun bir ara
2 ay kadar oldu😂
Hoş geldin bea..
Hoş buldum bea🤣
Ben de buralarda değildim ki.. 😅😅
Ooo nerelerdesin 🤣
Sağlık problemlerinden dolayı siteye gelmiyorum gelemiyorum..
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen 🙏🏻
Teşekkür ederim.. 😊
Hayalindeki kadınımı çizdin🙂
Henüz çizemedim
Niyet bile etmedim😂
İyi diyelim iyi olsun senden naber
İyi olsun her daim
Bende iyiyim hatta mükemmelim diyebilirim😂
Ne güzel rabbim daim etsin
Amin inşaallah 🙏🏻🙏🏻
Özledim dostum aynen
Teşekkür ederim 🙏🏻 😂