Turkiyede. Bolgeler arasi kultur farki. var mi?

İstanbul. Fatihte dogdum😄. tabiki kultur olarak. İstanbul kulturu ile buyudum. Yasli amcamlar. icin. Dogubayazita. Gittim. Oda ne İstanbul , u ozledim geri donmek icin gun saydim. Tabii bunu belli etmeden. yaptim bu. memlekete ikinci. Gelisim 70, li yillarin basinda. Cocukken gelmistim. su anki duygulari yasamamistim Dogubayazita. Akabalari gormek hasret gidermek harika ama. memleketimin. kulturu bana uymadi😭. ne aci bir duygu bu ( unutmadan 25 yildir yurt disindayim dogdugum buyudugum Kulturunu aldigim İstanbul , un ozlemi bambaska son gelisimde buyuk. Amcam. cok hasta oldugu icin. Dogubayazita. gittim. kendi akrabalarim ile benim aramdaki. Kulturu farkini gordum. sasirdim 🤔

Güncellemeler
1 yıl
Akrabalar yoresel dil. Kurmanc, ca konusuyor Amma aksandan zaten az olan Kurmanca, m ne soylediklerini anlamama yetmiyor😔 Turkce. ile devam ediyoruz karmakarisik aman tanrim. Benimle ayni yasta. Amcam var yetmisli yillarda koye. Gittigimizde. Babam uyuyan cocuk icin. " Bu benim kucuk kardesim. Senin "Amcan". Uyuyor birak uyusun dedi ve uyuyan o kucuk cocugun alnindan sevkatle opmustu. Kardesi tabii 😊. Benimle. Amcamdi. O uyuyan cocuk🤔
Turkiyede. Bolgeler arasi kultur farki. var mi?