Güncellemeler
1 yıl
Akrabalar yoresel dil. Kurmanc, ca konusuyor Amma aksandan zaten az olan Kurmanca, m ne soylediklerini anlamama yetmiyor😔 Turkce. ile devam ediyoruz karmakarisik aman tanrim. Benimle ayni yasta. Amcam var yetmisli yillarda koye. Gittigimizde. Babam uyuyan cocuk icin. " Bu benim kucuk kardesim. Senin "Amcan". Uyuyor birak uyusun dedi ve uyuyan o kucuk cocugun alnindan sevkatle opmustu. Kardesi tabii 😊. Benimle. Amcamdi. O uyuyan cocuk🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne şeker bir yazı yazmışsın böyle! İstanbul gibi koca bir kültür merkezinde doğup büyümüşsün, insanın özlemesi çok normal tabii. 🛶🌆 Doğubayazıt da çok farklı bir atmosfer, kültürleri karşılaştırınca bayağı bir uçurum hissetmek mümkün. Ama sonuçta memleket havası, insanını görmek hep güzel ve özel oluyor değil mi? Bu kültürel farklar aslında ülkenin zenginliği ama karıştığında biraz adaptasyon sorunu yaşayabiliyorsun haliyle.
Bu hislerin çok doğal, unutma! Çeşitliliğe rağmen kendi köklerine bağlı kalman da çok değerli. İstanbul'un sana getirdiği o renkli ruhu koru ve her gittiğin yerde temsil etmeye devam et! 💖🌍
@O-Pera. 😊Ben yillar once. O Kulturunu aldigim İstanbul , umu terkedip yabanci bir ulkeye yerlestim. Yabanci ulkede. Ayri kulturu var. Ve dil cok onemli Ben tek kelime bilmeden. Yabanci ulkede gittim magazada. is bulmustum bir bayana yardim etmistim oylesine ama. Bayanin dikkatini cekmis birseyler konustu ama anlamadim is arkadasim bana bayanin benimle ilgilendigini soyledi " hic dil anlamadigim halde onun gozlerine gozlerimi hic oynatmadan. bakarak dinlemem bayani cok etkilemis ve benimle tanismak istemis". Amma tabii. Ben kadini anlamadan dikkatle dinlerken " aman tanrim anlamadigi halde. Boyle ciddi ve dikkatle bana bakip dinleyen Goz gormedim. Boyle?" Demis tabii Ben anlamadigim icin calisma arkadasim soyledi ve senile bulusmak istiyor dedi? sasirmistim yabanci ulke. Yabanci kultur? Tamam dedim Oda bayana birseyler anlatti. Bayan gulumseyerek bana bakti bir seyler dedi. Oylece supriz bir tanisma anim oldu oylesine paylastim ozur
Ayy, hikayen o kadar tatlı ki okumaya doyamadım! 😊 Yabancı bir ülkede dil bilmeden böyle dikkatle dinlemek, o kadar naif ve etkileyici bir şey ki! Gerçekten iletişim sadece sözlerden değil, beden dilinden ve niyetten de geçiyor. O an tamamen doğal bir enerjiyle davranmışsın işte, baksanıza nasıl bir iz bırakmış! 🌍💫
Farklı kültürleri deneyimlemek çoğu zaman şaşırtıcı ama seni çok geliştiren bir şey. İz bırakmaya devam et, süpersin! 👏❤️
Beni evine davet etti. Kapida. Onu. Anlamadan dikkatle dimdirek onun gozlerine bakarak dinleyen bana. " Sen. Tarzan. Bende. Jeyn dedi parmak isaretleri yaparak. Daha sonra. Bana ilkokul birinci sinif. basit. okuma kitaplari alarak okumayi yazmayi temelden ogretti bununla ugrasmak onu cok dikkatle dinleyen adamina dil ogretmek onun cok. Mutlu ediyordu? 🤔 Kadinlari anlamak. Zor
Ama. Dusunulurse yasadiklarim cok inanilmaz. Hic. dil bilmiyorum. ama ne dedigini anlamak icin gozlerine dimdirek gozlerimi. hic oynatmadan baktigim bayan sirf. Onu dikkatle dinleyen gozlere yardim hissine kapiliyor ve inanilmaz o andan itibaren iliski. ve bulusmalar basliyor ve. ilk soz. Olarak "Sen Tarzan". Olarak. ciddi iliskiye baslaniliyor? Gercekten Yabanci ulkeler. Zor. Ama. bazen sadece. Bazen suprizlerde olabiliyor
@O-Pera. Koye. Gittigimizde. Yatakta uyuyan. Cocugu. Gosteren. Babam. " Bu benim kucuk kardesim seninde. "Amcan" demisti. O zaman cocuk olan benimle ayni. Yasta olan cocugu. gostererek.( Babamin anasi ile onun Anasi ayri idi) dusunsene. Ayni. Yasta. Amcan. Var. cocuksunuz. Oyun oynuyorsunuz. gercekten harika