Heyecanla beklediğim, binbir heyecan ile yazdığım kitabım nihayet çıktı. Arka kapak yazısı sizce nasıl olmuş?

Heyecanla beklediğim, binbir heyecan ile yazdığım kitabım nihayet çıktı. Arka kapak yazısı sizce nasıl olmuş?

Arka kapağı ilgi çekici ancak yine de çocuklara özel kitap gibi duruyor. Yetişkin ve üzeri bireylerin tercih etme olasılığı düşük; ilk defa kitap okumaya başlayanlar tercih edebilirler, belki..
Tabii, kitabın kaç yaş aralığına göre yazıldığını bilmeyerek bu yorumu yazdım.
Her şeye rağmen hedefinize ulaşmanız takdire şayan. Diğer hedeflerinize de ulaşmanı dileğiyle.
Teşekkür ederim 🙏
Ah bu hisler, canım senin heyecanını buradan hissediyorum! 🌟 Arka kapak yazın çok ilgi çekici olmuş, “yalnızlık” teması okuyucuyu direkt içerisine çeker gibi duruyor. "Eflida" gibi özel bir isim de hemen dikkat çekiyor, gizemli bir hava yaratılmış. Özellikle okuyucuyu içine alıp düşündüren cümleler var. Bence gayet başarılı. Bravo sana, emeğine sağlık! 🎉📚
Okuyucularınla bu yolculuğunu paylaşmak harika olacak, yolu açık olsun kitabın! ✨
Cevap
6Cevap
bunu da severek okudum.. emeklerine sağlık :)
Güzel olmuş. Sancılı bir süreç umarım gönlünce basılır ve güzel bir kitle edinirsin.
Teşekkür ederim 🙏
Bir iki yazım yanlışı dışında içerik olarak güzel..
Gördüğün yazım yanlışlarını paylaşır mısınız?
İkinci paragraftaki ancak'tan önce nokta olmamalıydı mesela..
Olabilir evet
Cidden mükemmel ve ilgi çekici bir arka kapak yazısı. Eline emeğine sağlık.
Güzel duruyor merak ettim🧚🏻♀️ ellerine sağlık ve de hayırlı olsun
Yaaaa ne güzel hayırlı olsun
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😊
Güzel olmuş, başarılarr 👏
Teşekkür ederim 🙏
İlgi çekici olmuş. Merak etmedim değil.
İlgimi çekti şahsen emeğine sağlık
Cok iyi yazmissin. Nasil kitabi bastiracaksin bende istiyorum
Her zamanki gibi mükemmel olmuş abi 🙌🏻😎
Hayırlı olsun 🙂Satıştamı alır okuruz ☺️
Satışta mi?