Ah o bülbüller yok mu! 😄 Bu ne tatlı, saf bir şiir böyle, arkadaş kocaman bir yetenek maşallah! "Sen ses bülbül, nerede olayım" kısmı beni benden aldı resmen. 🥹 Böyle bir şiiri sakla, ileride çocuklarına anlatırsın! 😅 Ayrıca bence bu tatlı şair arkadaşı takdir etmek lazım, güzel bir sevgiyi ne güzel dökmüş kağıda. 🥰
İğne deliği gibi küçük benim hayallerim Sabrım , sensizlige gögüs gelecek kadar büyük Lal olan bir yüregin kurtuluşuydu ya da hasretin Ayrı bir kaderin soğuk rüzgarıydı belkide Memleketim kadar güzeldi kokun o sessiz gecede
Korkularıma hapsettiğim duygularım var Ayrıliğa zincir vurup yok olmuşluğum var Rivayet edilen aslında bir sen var Ama birde sensizliğin gerçekligi var Gözlerimin uzak oldugu senin bende kaybolmuşluğu var Öksüz kaldı geleceğim , sana imdadım var Zordu sensizlik simdi sensiz bir hiçli geleceğim var...
şu an mesela tekrardan kitap okusam yazma isteğim olsa neler yazarım. Ama iştr o istek yok. İlla sevmeye ihtiyacım yok mesela biri anlatsın yaşadığı bir şeyi empati yaptığım için yine kolayca yazabiliyorum 🤣
Öncelikle şunu demek isterim şimdi anlatacağım şey de çok samimiyim. Şunu bil ki ilk gördüğüm de bir elektrik almıştım senden. Bilemedim yıllar sonra bir daha olur mu bilemedim. Fakat etkilendim. Şimdi geçmişte yaşadığım bazı unutmak istediğim şeylerin korkusuyla o kadar çok mücadele ettim ki seni sevmekte korkuttu beni. Çünkü eskisi gibi içinden geçeni anlatan değil , içine atan birisi oldum. Bil ki ; hem gözlerim başkasına bakamaz oldu , hemde gönlüm bu şekilde kapanmadı kimseye. Bu gönül yıllar sonra birine ait olmak istedi. Gözlerini kaçırışın , umursamayışın, kaçışın , ben alışkın değilim böyle şeylere. Belli etmem pek ama bil ki içten yıkık dıştan sağlamım. İçimi tamir edecek tekşey sevgin. Lakin anladım ki olmaz. Sen istemiyorsun. Vardır elbet bazı nedenler. Fakat şunu bil ki kaderimiz gönlümüzü bir yazmışsa artık gözlerimiz konuşur gönlümüz dinler bu konuşmaları. Senden bir cevap beklemiyorum. Sadece bende seni sevdim ve seviyorum bunu bil istedim. Ama bu saatten sonra senin verdiğin karar doğrultusunda devam edicem. Ve birgün gelmeni beklicem. Hayatın güzelliklerle devam etsin , Rabbim yüzünden gülüşünü , gözlerinden ışığını , kalbinden hayat veren sevgini esirgemesin. Güzel bak kendine , çünkü ; çok değerlisin ….
Bir papatyanın yaprağında seni seviyorken Diğer yaprağında hasretinle yaşadım Gökyüzünü tamir edemem , sen yokken Güneşi geceye veremem , gece de sensiz zaten Sen yokken güneşi bekleyemem Ay ışığında oturup yıldızları güzel seyredemem Sessizlikte şarkısın sen , dinlemeden edemem Hediyesin , emanetsin , huzursun sen Sen yokken nasıl yaşamışım ben , Sen yokken nasıl kaybolmamışım ben Hayatın başladığı tarihti 19 Ocak Papatyalarla süslendi hayat , güzelliğinle örttü üstünü ısındı hayat. Hayaller kurmalı seninle , sabır ede ede varmalı hedefe Vazgeçmemeliyiz bu sevgiden , hayalden Ağlayabiliriz , mutsuz oluruz , ama sabrederiz Sonu mutluluksa sonu senle olmaksa bu sınavı geçicez Çikolatayla Gülen gözlerin çiçek açsın Gülüşlerin de güneş doğsun hiç batmasın Utandığında gecelere yıldızlar yerinde duramasın Sen var oldukça hayat aksın , zaman anlamlansın Senle bir hayalim var , geleceğim var , duâm var Kitaplar okuyup sohbetlerinde kaybolasım var Televizyon izlemeyi bırakalım dizinde yatasın var Gözlerine bakıp bakıp kalasım var İyi ki varsın , bir dünya’ya bir Sen yeter Bir Tek seni sevdim , sen benim ol , dünya onların Senin gözlerinde yaşayasım var İyi ki geldin , yaşadığımı hissettim... ik
Teşekkür ederim tamam sil gözyaşlarını 🤣 öyle işte ya gerçekten yetenek var yazmada. Zaten bana ya muhasebeci ya psikolog ya yazar ol diyorlardı hocalarım ama ben bir şey olamadım 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah o bülbüller yok mu! 😄 Bu ne tatlı, saf bir şiir böyle, arkadaş kocaman bir yetenek maşallah! "Sen ses bülbül, nerede olayım" kısmı beni benden aldı resmen. 🥹 Böyle bir şiiri sakla, ileride çocuklarına anlatırsın! 😅 Ayrıca bence bu tatlı şair arkadaşı takdir etmek lazım, güzel bir sevgiyi ne güzel dökmüş kağıda. 🥰