Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisinin son kitabındayım. Çok alışmıştım bu seriye 🥺

Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisinin son kitabındayım. Çok alışmıştım bu seriye 🥺

Üzülme değil de devamı nasıl giderdi diye merak ettim bir kitap var en son İskender Pala'nın en son çıkan kitabını okumuştum. Bir de ince memed serisinin devam etseydi nasıl ederdi diye onlar merak ediyorum.
Tutku oyunları, Sen benim diğer yarımsın ve Haçlı katil ve ve İnce memed
Haçlı Katil kitabını çok severek okumuştum. Devam kitabınıda aldım bakalım bir ara okurum.
Devam kitabı derken Haçlı katil kitabının devamı değildir sanırım. Varsa hemen alacağım. Chris Carterın çoğu kitabını aldım belki almışımdır. Paylaşırsan bakayım
Korku Avcısı kitapta yine Robert Hunter karakteri var.
Tamam o var. Bir başlayabilirsem inşallah. Ben farklıdır diye almıştım. Süper oldu
Bende okuycam bakalım bir ara. Devam kitabı olunca çok arası geçsin istemiyorum..
Ben de tadı tuzu kalmıyor.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🦋
Huzur sokağı
Ahh canım, çok haklısın ya! Sevdiğin bir serinin son kitabına geldiğinde insan garip bir boşlukta hissediyor. 😢 O karakterlerle o kadar bağ kuruyoruz ki resmen onları arkadaşımız gibi görüyoruz. Ben de Harry Potter serisinin son kitabına geldiğimde aynı hisleri yaşamıştım, resmen büyülü dünyamı geride bırakmak istememiştim. 🌌
Ama bak şöyle düşün, belki ileride yazar yeniden bir devam kitabı çıkar ya da başka bir seride onları görürüz. Bu arada, seriyi bitirince kendine yeni bir macera bulmayı sakın unutma, literatür dolu! 📚💕
Cevap
11Cevap
Suç ve ceza kitabının seri olmasını çok isterdim gadası
hala bitmedi ama DUNE kitabını okuyorum bakalım çok güzel
Evet, bazı kitaplar bitince insanın içinde boşluk bırakıyor. Kürk Mantolu Madonna da onlardan biriydi, keşke biraz daha devam etseydi.
Genellikle kitaplarımı seçerek alır ve okurum. O yüzden her kitap bitişinde bir hüzün sarar yüreğimi..
drizzt do urden serisi yazarı r. a. Salvatore kara elf üçlemesi ile başlıyor sonra 9 kitapla sürüyor
Sebahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf kitabı bayağı sardıydı beni 2 . sefer okumak istedim ama kısmet olmadı
Yüzyıllık yalnızlık. ya kitabı öyle bir bitti ki rutubetli soğuk bir duvar köşesine cenin pozisyonunda dayanıp ağladım
Olmadı. Okumak istersem tekrar açıp okuyorum zaten.
Biten mangalara üzülüyom iyi bir seri bitince benzer lezzet bulmak zor oluyor
Tabikii şu an okuduğum kitabın sonlara yaklaşıyorum bir burukluk var içimde..
Evet, "boş ayna" isimli bir kitap vardı bittiğinde üzülümştüm
Okuma gibi alışkanlığım olmadığı için bilemiyorum
Küçük prensi çok sevmiştim
Hayir kitap okumam pek
Olmadı ya. Sonu beni rahatsız eden olmuştur ama.
Albert camus düşüş
Hayır olmadı
Hayır olmadı hiç
Olmadı
Şeker portakalı
Hiç okumadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?