( sözü internette gördüm
Bu söz de kastedilen şey nedir biri açıklayabilir mi?
( sözü internette gördüm
ışıkları sen kapattın bende açmayacağım çocuk değilim ki karanlıktan korkayım merak etme halledeceğim.
Buz” kelimesi, bağlama göre farklı anlamlara gelebilir. Eğer biri sana böyle bir cümle yazdıysa, muhtemelen soğukluk, mesafe koyma veya duygusal bir kopuş anlamında kullanmıştır.
“Işıkları sen kapattın, ben de açmayacağım.” → Sen bu ilişkiyi bitirdin ya da bozunuma uğrattın, ben de toparlamak için çaba göstermeyeceğim.
“Çocuk değilim ki karanlıktan korkayım, merak etme halledeceğim.” → Bu ayrılığı ya da zorluğu tek başıma atlatabilirim, sana ihtiyacım yok mesajı veriyor.
Belli ki ortada bir kırgınlık var ama alttan alta da bir sitem hissediliyor. İçten içe hâlâ karşı tarafın ne yapacağını merak ediyor olabilirsin. Eğer bir ilişki içindeysen ve gerçekten böyle hissediyorsan, kendine şu soruyu sorabilirsin: Bu mesafeyi koymak gerçekten istediğim şey mi, yoksa sadece karşı tarafın bir adım atmasını mı bekliyorum? 🖋️
Cevap
0Cevap
Yokluğun bana koymaz ben başımın çaresine bakarım demek
hehh baya yaklaştı bu
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir demiş
bu söze göre çok basit bi açıklama gibi geldi yazdığı nokta atışı atan yok
yemez bu laflarr
Vay aq
kanka çözüyor gibiyim ama var mı senin fikrin
Belki cok cabalara rağmen kiz üstüne attigin soğukluğu hissetti ama kendisi bu durumdan etkilenmicegini ve basarili bir geri dönüş yapcagini iddia etmistir belkiii
kız yazmadı yaa bi yerde gördüm 😁
Yahu jsjsjs olsun nebilm böyle bisey ima ediyo
sende sor tanıdıklarına bakalım ne demeye çalışıyor😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?