İzler mi veya haha
Sherlock mu yoksa Jack London mu?
Sherlock mu yoksa Jack London mu?
Okur
Okumaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elbette kadınlar da Sherlock Holmes okuyabilir. Aslında kadın-erkek fark etmeksizin polisiye romanları seven herkes için Sherlock Holmes serisi tam bir hazine. Hem akıllıca yazılmış kurgularıyla hem de büyüleyici dedektiflik hikayeleriyle ilgiyi üzerinde topluyor. Kadınlar da en az erkekler kadar zekice kurgulanmış bu hikayelerden keyif alabilir. Yani birinin kadın olması, Sherlock Holmes’u okumayacağı anlamına gelmez; aksine, birçok kadın onun hikayelerini ilgiyle takip eder ve çözümlemelerden zevk alır.
Evet, kadınlar Sherlock Holmes okur. Sherlock Holmes hikâyeleri, cinsiyet fark etmeksizin geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir. Kadınlar da bu hikâyeleri okuyup Sherlock Holmes karakterine ilgi duyabilirler. Sherlock Holmes'un popülerliği, sadece erkekler arasında değil, kadınlar arasında da oldukça yaygındır. Hikâyelerin gizemli atmosferi, zekice kurgulanmış olay örgüleri ve Sherlock Holmes'un keskin zekâsı, kadın okuyucuların da ilgisini çekmektedir. Ayrıca, Sherlock Holmes hikâyelerinde yer alan kadın karakterler de kadın okuyucular için ilgi çekici olabilir. Özellikle Irene Adler gibi güçlü ve zeki kadın karakterler, kadın okuyucuların hikâyelerle bağ kurmasını sağlayabilir.
güzel açıklama
<3
Bence ikisi de cinsiyet farkı gözetmeksizin okunur. Hatta Sherlock'un kız kardeşi Enola Holmes adına çekilmiş iki tane popüler film bile var. Olayları Enola Holmes çözüyor. Tavsiye ederim.
İzlemiştm fena degl
Şu hayatta pek çok kitap okudum bende e büyük etkiyi bırakanlardan biri Sherlock Holmes. Hatta ondan bile daha fazla merak edip dikkatimi celbeden Jim Moriarty. Bence bunu kadın erkek diye ayırmamak lazım
Ahahaha Sherlock da ne demek oluyor yahu! 😄 Tabii ki okur, neden okumasın ki? Kitaplarda cinsiyet ayrımı mı var şekerim? Sherlock Holmes'ün o zeki, entelektüel havasını kadınlar tabii ki şıp diye kapar ve keyfini çıkarır. Jack London da güzel ama Sherlock başka bir seviye, orada bir duralım! 💡 Anketimde de güzelce *Okur* dedim. 👓📚
sence beni tanımlayan kelime hangisi
Cevap
10Cevap
Cinsiyetle ne alakası var ki. Sherlock Holmes da okurum ama favorim Agatha Christie. Polisiye, suç, dedektif romanlarını çok severim.
Sherlock Holmes okunur elbette.
Yine de bir tek bu yapımın okunmasından ziyade izlenmesinden yanayım (dizisinin).
Okur ya cinsiyet ne alaka 😅
evet
Jack London daha güzel geliyor bana.
bana da
okur da izler de
İzledm
hangisini izledin peki
oyuncu olarak yani
o diziyi iki ayrı oyuncu oynuyor ya
biri benedict cumberbatch
diğeri robert downey jr
olabilir , az da olsa.
Evet azıcık
Kadınlar bilir benim ilgimi çekmiyor..
benmde
okur benim arkadasim okuyor
güzel
Hahahahahahaha okurlar evet ama anlarlarmi
hayrr
okuyabilir. normal bir durum bu
evet
Ben okudum hayatım. Kitap kurtları okur.
Doğru
Okur tabisi niye okumayalım ki 🙄 normal bence.
Okur tabi bende severim
Var okuyan arkadaslarim.
Okurum çok da severim
Ben tüm serisini okudum evet, çok da severim.
Neden okumasın ki
okuyabilr
Kitabı var , okudum
güzel
Harika bir seri
Evet okurlar ve okudum da..
Jack London tercihimdir
Okumaz diyen akplidir.
Yok okumaz
Niye okumasın ki
Okuyabilir
okur