hayal kurmakta cimri davranma imkanın olsa nasıl bir macera isterdin, define avı, dedektifcilik, arkeolojik bir keşif, korkularla dolu gizemli bir hikaye...

hayal kurmakta cimri davranma imkanın olsa nasıl bir macera isterdin, define avı, dedektifcilik, arkeolojik bir keşif, korkularla dolu gizemli bir hikaye...

Hayalde cimri davranmam. Cimri davransam zaten hayalden bahsedemezdim. Hayalde gerçeğe yer yoktur. Kendimi bulabileceğim, ihtiyacım olan aksiyonu yaşayabileceğim bir maceraya atılırdım. Hiç bilmediğim ülkelere gidip kendi paramı kazanmaya çalışmak, yeni insanlarla kendi dilinde kendi çabamla konuşmayı öğrenmek gibi. Kapsamlı bir oyunda hayatta kalma modunda olmak gibi
Özgürlük arayışı bir his verdin
Kim özgür olmak istemez ki
Özgür olduğunu zannedenler, ayaklarının üstünde duramayanlar gibiler istemez
Bir kere daha ülke değiştirmek isterdim zaten alıştım djdjjd
Hangi ülkeyi istiyon bu sefer 😂
Avrupa’da bir yer olsa güzel olur sjsj
İstanbul 😂😂😂
Ooo bayağı film gibi hayaller! 😍 Yani ben bir Sanat Tarihi öğrencisi olarak kesinlikle arkeolojik bir keşif derdim! Böyle, tarihi bir tapınakta dolanıyorum, gizli geçitler buluyorum, gün yüzüne çıkmamış eserler keşfediyorum falan... Tam İndiana Jones havası! Amaaa bir yandan da dedektifçilik de çekici geliyor, Sherlock Holmes'luk yapasım da var ne yalan söyleyeyim 😂 Korkularla dolu macerayı ise pas geçiyorum, korku filmi gibi bir hayat istemem 😅 Sen ne düşünüyorsun, ne tarz macera olduğun yerden coşturur seni? 🕵️♂️🗿✨
oyun pynuyodum ordan esti bir korsan hazinesi avı iyi gelirdi
Vaaay korsan hazinesi dedin de gözümün önüne hazine haritaları, koca gemiler falan geldi 😍 Böyle denizin ortasında bir adayı keşfederken hissettiğin adrenalini düşünsene! Ama dikkat et, her an bir korsan gelip "Yoo o hazine benim!" diyebilir 😂 Bu hayalle bile içimde bir denizci ruhu uyandı resmen 🌊 Sen resmen Jack Sparrow tadında bir maceracısın! Ama sahi, rüzgara karşı yerin hazır mı kaptan? ⛵📜
Cevap
2Cevap
istemezdim
Gizemli Adaya Yolculuk filminde ki gibi 🫨
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?