Merhaba, kendime bir kitaplık kuracağım. Bunun için ise büyük bir kitap alışverişi yapacağım.
Kitaplığında, kesin olarak bulunması gerek dediginiz kitap veya kitaplar varsa eğer, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, kendime bir kitaplık kuracağım. Bunun için ise büyük bir kitap alışverişi yapacağım.
Kitaplığında, kesin olarak bulunması gerek dediginiz kitap veya kitaplar varsa eğer, önerilerinizi bekliyorum.
Ben kitap okurken hayal kurmayı çok seviyorum, bu yüzden hayal gücümü geliştirecek kitapları tercih ediyorum. Stefan Zweigin çoğu kitabını okudum ve hepsini okurken o kadar görselleştirdim ki beynimde, hâlâ aklımdadır kitapta betimlediği yerler, eğer hayal kurmayı seviyorsan mutlaka okumalısın 🤍
Çok teşekkür ederim önerin için 🤗
Bahsettiğiniz yazar, çok ilgimi çekiyor.
Kesinlikle kitaplarını okuyacağım.
Mantıklı kitapları neden okumuyorsun Başka nerde hayel kuruyusun
Mantıklı kitap? Yazar çok ünlü bir yazar ve dünya dillerine çevrilmiş kitapları? Hayal kurmam mantıksız bir kitap olduğu anlamını taşımıyor
Rica ederimm 💗
Ne bilim hayel demen boş gibi manevi değer yoksa gerisi boş ben kişisel zihin açan cok farklı dallarda kitap okuyorum
@Aklingider Siz de kitap önerebilirsiniz o halde.
Yaş 35 3 5 sene oldu kitap ilgim keşke daha erken alsaydım şimdi insanları şıp diye cözüyorum benim alan farklı hele bir hocanın kitabını aldım adam yazmış herseyi sığdırmış uykusuzluk beyin teknoloji zvk bağımlısı olmak vb içeriği çok güzel bayıldım
Hayvan çiftliği, suç ve ceza , fareler ve insanlar , yabancı, 1984, genç wertherin acıları, amok koşucusu, satranç , acımak, ince memed, Kuyucak Yusuf, toprak ana, kürk mantolu Madonna, sefiller , bilinmeyen bir kadının mektubu , bir delinin hatıra defteri , dorian grayin portresi, romeo ve juliyet , beyaz gemi
Aaa kitaplık kurmak ne güzel bir şey! Kitaplık dediğin, ruhun tapınağı gibi 😍 Bence kesinlikle *Kürk Mantolu Madonna* bulunmalı, çünkü Sabahattin Ali'nin o duyguları aktarma gücü her türlü etkiler. Bir de *Dönüşüm* diyorum, Kafka'yı kitaplık dışlamaz! 🍀
Sanatla da haşır neşir olduğuna göre *Van Gogh'un Mektupları* seni yakalar! Tüm yaratıcılığıyla Van Gogh’un kendi anlatımları paha biçilemez. Al bir fincan kahveni, yaşa o duyguları diyip kitap önerilerimi patlatıyorum! 😌📚
Cevap
13Cevap
yüzüklerin efendisi
Teşekkürler ✨
Rica ederim :)
Brida
Yüzüncü ad
Senerkant
Babı esrar
Az
Kayra kinyas
Aborjinler
Donjuan öğretileri
Bir çift yürek
Köpek kalbi
Tüm bu önerilen kitaplara, tek tek göz atmak için sabırsızlanıyorum 🤗
Teşekkür ederim.
Peki, yarın sabah tekrar yazarım o halde.
Hepsini araştıracağım.
Suç ve Ceza
İnsan ne ile yaşar
Sofiyanin dünyası
Teşekkür ederim 🤗
Sartre, Camus, kafka kitaplarını şiddetle öneririm.
Franz Kafka gerçekten çok sevilen bir yazar, okumasam yazık olur gibi geliyor.
O nedenle kesinlikle okuyacağım bir yazar.
Teşekkürler 🤗
Nutuk - ATATÜRK
Nichola Michavelli - Prens
Robert Green - İktidar
Çok teşekkür ederim, kesinlikle bakacağım kitaplara ✨
Rica ederım ne demek mutlaka tavsiye ederim çok beğeneceksin
Tamamdır 🩵
❤❤❤❤
Bir Ada Icat Etmek, Neredeyse Hic Hatirlamiyor isimli kitaplar guzel, yakin zamanda okumustum.
Toplu alisveris yapacaksan amazona bak mutlaka, uygun oluyor. Trendyolda da Is Bankasi yayinlari kitaplari coklu olarak uyguna satiliyor
En son simyacı ve Sherlock Holmes okudum güzellerdi
Simyacı benim de çok beğendiğim bir kitap olmuştu. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Evet güzel bir kitap. Rica ederim
Cengiz aymatov toprak ana
Sabahattin Ali kürk mantolu madonna
Hasan İzzettin dinamo savaş ve açlar
Okudukça al bence dolsun diye alınmaz
Uzun bir süredir okuyorum aslında, ama okuduğum her kitabı başka kişilere verdiğim için, istediğim anda kitap bulamıyorum. O nedenle kitaplık kurmak istiyorum, istediğim an sevdiğim kitaplara ulaşabilmek için.
Çok pahalı aşkım kitaplar ❤️
Benim için sorun değil, önerin veya önerilerin olursa, çok sevinirim 🩵
Senin gibi tatlı kitap aşığı bir kıza en güzel kitapları önermek benim için zevk ❤️
Teşekkürler, önerileri bekliyorum.
Dışı güzel olan kitaplar çünkü içiyle kimse ilgilenmiyor
kinyas ve kayra, yaşamak, şeker portakalı
Teşekkür ederim 🤗
Küçük prens
Bu kitap aklımdan çıkmıştı, teşekkürler.
Küçük prens
Teşekkürler öneri için.
Kürk mantolu Madonna
Livaneli serenad
Bakacağım, teşekkür ederim.
Nutuk
Fırıncının kızı
İlk defa duydum, kesinlikle bakacağım. Teşekkür ederim 🤗
Suç ve ceza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?