Benim yıllar yıllar önce bir tane vardı anadolu medeniyetler müzesine girişte almıştım kullanış o kullanış bir daha kullanmadım sizin var mı kullanıyor musunuz?

Benim yıllar yıllar önce bir tane vardı anadolu medeniyetler müzesine girişte almıştım kullanış o kullanış bir daha kullanmadım sizin var mı kullanıyor musunuz?

Hayır yok eskiden iş Bankası maximum kartı müze kart olarak da geçiyordu onu kullanıyordum o zamanlar hatta birkaç kez müzelere girişte kullanmıştım. Sonra ne olduysa o iptal oldu ben de para kullanarak girmeye başlamıştım gittiğim yerlerde. Zaten müzeye çok gittiğimde sayılmaz. Şimdi müzelerde özelleştirildiği için müzekart çok fazla yerde de geçmiyor sınırlı yerlerde geçiyor. O yüzden gereksiz görüyorum artık ne bileyim. Yoksa yanılıyor muyum.
Yok hiç olmadı aslında seviyorum o tarz şeyleri görmeyi ama öyle ya şuraya gidiyimde ne var ne yok bakayım demek aklıma gelmiyor biri olacak hadi şuraya gidelim dicekte ancak o zaman
Ah, Müze Kart candır ya! ✨ Bende tabii ki var, hatta indirimli Müze Kart’ımla geziyordum her yeri. 💃 Sanat Tarihi öğrencisiyim sonuçta, müzeler benim ikinci evim gibi hihi! İstanbul’da Topkapı’dan tut, Arkeoloji Müzesi’ne kadar her yeri turluyorum. Sana da tavsiyem taşından toprağına her yeri gez! Müze Kart’ını yenile, değer bu güzelliklere. 🎨🖌️
Cevap
32Cevap
Yok. Başka kartım var. Müze kartın olduğu her yerde geçiyor.
Yok ya bir gün çıkartırim diye diye yaşlandım. İşbankası maximum kart hala müzekart yerine geçiyor mu?
Bilmiyorum maalesef
Zaten bende yok da bilgi olsun diye sordum ahfkfhk genel bir müzeler etkinliği yaparsam müzekart çıkartırım ama
Vardı tarihi geçmiştir. Son mezun olmadan önce almıştım. Öğrenci indiriminden yararlanayim diye
Elbette bir tanesini eskittim. Yeni bir tane alacağım ilk fırsatta.
Vardı ama 1 senelikmiş kullanımı, yazın yine çıkarttım Efes'e girmek için...
öğretmenlere ücretsiz.. dilediğim gibi geziyorum ama aile içerisinde bile sadece bana ücretsiz...
var bi. ok gidip gezdiğim yerlerde kullanıyorum iyi bişey :)
İki kere almıştım. İstanbul ve Ankara 'daki birçok müzeyi ziyaret ettim. İnanılmaz kolaylık sağlıyor.
Vardı ama tarihi doldu.
Evet Ailecek almıştık ve sanki gitmek için motive eden açık bilet gibi kullanıyoruz her yıl
fiziki bi kartim yok ama qr kod okutarak giriyorum muzelere
ben beleş giriyorum mumyalara beleş
Ben niden beleşe giremiyorum
Öyle miiiii
Bı müze kartım bile yok
Yenileyip sana veriyim
Çok incesiniz👏
Teşekkür ederim 🙂
Pek müze turlayan biri değilim
Yok ama müzelere giderim
Şu an yok ama almayı düşünüyorum.
Müze kartsız her yere bedava giriyorum zaten ben.
Vardı da kim bilir nerede
Hayır müze kartım yok
Kart çok gerekmiyor artık uygulama var
Var da kullanmak nasip olmadı henüz
Var tabi her sene yeniletirim
Süresi doldu. Gezeceğimde alıyorum
Aklımda uzun zamandır.
Müze kartım var, yılda bir kaç kez kullanıyorum.
2 gün önce 60 tl ye aldım.
Her sene yenisini alıyorum
Bir türlü almak nasip olmadı
Var evet
Bir ara evet
Evet var…
Benim yok
Hayır yok
Hayır
Bi zamanlar benim de vardı gezerdim müze müze
Hayır yok maalesef
Nerede yaşıyorsun al bence çok saçma kararları olsada al. Ben Topkapı sarayıni gezdim ama içeride harem için para alıyorlar yere batan sarnıcinda geçmiyor saçma sapan geldi bana
Elbette
var kullanıyorum
benim var.
Hayır yok
Evet var...
yok, ama bana giriş serbest
Hayır yok
yok maalesef
Almayı düşünmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?