Şimdi tiktokta bu moda olmuş. Çevremde kime komiklik olsun diye göstersem “Alice bak sakın yapma kırarsın bir yerini” diye nutuk çekiyor artık ne kadar korkuttuysam insanları sjsj

Şimdi tiktokta bu moda olmuş. Çevremde kime komiklik olsun diye göstersem “Alice bak sakın yapma kırarsın bir yerini” diye nutuk çekiyor artık ne kadar korkuttuysam insanları sjsj

Evet, popüler kültürü takip ederim. Çünkü güncel olaylar, müzik, filmler ve trendler insanın dünyayla bağlantısını güçlendiriyor. Tabii ki her şeyde derinlik aramam, ama bazen sadece eğlenmek için popüler şeylere göz atmak da keyifli. Hangi popüler şeylerin peşinden gidiyorum dersen, yeni müzikler, sosyal medya trendleri ve en çok konuşulan diziler genellikle ilgimi çeker.
Popüler kültürü takip etmiyorum, kültür benim icin farklı bir kavramdir. Bir günün öncekine benzemediği akımlar değil, bilinçlendirici şeyler kültürdür diye düşünüyorum. Ve bu düşüncem değişmeyecek. Kültür bize yeni şeyler öğrettiği sürece, zihin açıcı oldugu sürece faydalidir. Tüketim çılgınlığının kültür ile alakası yoktur ve olmayacaktir 😊
Geleneklere çok bağlı bir insan değilim. Ama modern veya popüler oldu diye anlamsız akımlara da kapılmam. Aklıma yattıysa veya içimde merak tohumu yeşerttiyse denerim. Dubai çikolatası mevzusu ve eti chill lime'lı çiğ köfte gibi
Ahh Alice, bu poz olayları yok mu? 😂 TikTok’un o manyak trendlerini izlerken ben de gülüyorum ama arada böyle “Başımıza iş açmayalım” diye içimden geçiriyorum sjksl. İnsanlar neler yapıyor yahu! Ama hakkını vermek lazım, eğlenceli görünüyor 🥳. Yalnız etrafa çok korku salmışsın belli ki, aman dikkat et de gerçekten bir yerini kırma 🙈. Bu işin raconu komiklik, sakatlığa çevirmeyelim sksks. Popüler kültür sizi seviyoruz, ama dikkat pls!
Cevap
15Cevap
Allah'tan tiktok izlemiyorum da böyle saçma sapan şeylerin varlığından haberim olmuyor gadası
Ben sana iletirim gadası
Olur 😅
pek takip etmem
Yanlışlıkla klozete düşseler yoklukları fark edilmez.
Popüler olan hiçbir şeyle aram yok, gelenekçiyim.
Bir ay sonta fark edilir
bunu net denemelisin hatta ben de denemeliyim
Şu an tam saati gibi🤔
Bu kültürü sevmiyorum 😬 yeterince sakar bir insanım bide kendimi şu şekilde düşününce eyvahlar olsun..
Asla takip etmem zaten ınstagram tıktok vs kullanmıyorum
Hayır koyun psikolojisi bir süre sonra mutlu hissettirmez
Hayır ya bir şey popüler olmuşsa alasım, yapasım, yiyesim, dinleyesim gelmez 😂
Benimde karşıma çıkıp duruyor çok saçma değil mi ya
Asla! İğrenç ve yapan da ağır canım. İki gram beyni olamayan özürlülerin kendi fikirlerini oluşturup hayatlarına kendileri şekil vermelerindense böyle koyun gibi başkalarını takip ederler
Takip etmiyorum, çünkü sadece adı kültür olan abes eylemlerden oluşuyor.
Sen de yap, geçmiş olsun deriz 😅
Söz verdim yapmıcam diye yoksa yapardım
Yapamazsın zaten, şaka yaptım ben 😅
Doğru alice sözünü tutar
Alice nin haberi var mı 😅
Yess
Özentilik yok çok şükür.
Maşallah
Uçurumdan atlamak da moda olsa ülke ayıklansa😂
Bence o da çok uzak değil bir ara arabayla sevgililerine çarpanlar vardı akım diye sjsksk
Aa evet hatırladım allah akıl versin 😂
Bunu yaparken ayağımı kırdım 😖
Geçmiş olsunmüloş
En saçma bulduğum akım olabilir
Valla ya ne alaka olduğunu düşünüp durdum ama hiçbir alakası yokmuşş
Aynen kız mantıklı. bir tarafı yok
Elimden geldiğince.
Hiç tiktok'um olmadı çok şükür.
Fazla işim olmaz popüler kültürle.
Hayır, gereği yok çünkü.
Hayır, aksine yapasim gelmiyor öyle olunca
Banyoda niye güneş gözlüğü takmış