Evet güzel cümleler her zaman iz bırakır, ağız tatlı cümleler bal olmalıdır insanın özünde. Güzel söz yılanı deliğinden çıkarır, manastıra sevgi ilet 🦩🎀
Bal olan sözler sözler söyleyeceğim yazacağımda yanımda ablam var beynimin etini yedi Durmadan bir şey soruyor Beni öldürdü bir cümle yazacağım 15 dakikadır senin ekrandayım yazamadım kanser etti beni Birazdan uçağa binecek tek kalacağım kurtulacağım şükür bir günlük peşime takıldı Kadın git evine git 🤣🤣🤣🤣
Ellerin dert Görmesin Değerli İnsan Teşekkürler Buradan herkese kısa Özlü sözler üretmeyi tavsiye ediyorum. 1000 den fazla Anekdot sözlerim "Register" ettirdin. Dünya'nın da çok meşhur bir Bilim Dergisinden bir anekdot sözüm yayınlandı.
Tablolardaki göz yaşı gibiydi sevgimiz Gözlerimden aktığını biliyor görüyordum Ama öyle ıslak değildi, Tabi ona aşık olana kadar İşte o zaman o göz yaşları hayat buldu ve renklendi, Canlandı her şey gözlerimin önünde 😂
Eskizde biraz gelişmek istiyorum daha sonra boyamaya geçeceğim. Öğrenmek istememdeki sebep gördüğüm rüyaların tamamını hatırlarım ve günlük olarak uyanınca yazdığım rüya defterim var Gördüklerimi çizmek istiyorum En azından çizerek anlatmak istiyorum gayem bu🤷♂️
Gelemez o şimdi başı çok kalabalıktır 😂🤣🤣 Tut kolundan getir hadi göreyim🤪😂🤣 Tarkan’ın şarkısı geldi aklıma tut kolumdan çek götür beni hüp diye felan🤪🤪🤣