Lütfen, li min ne girin! bu aralar psikolojim iyideğil
Rotinda-çi bikim
Birazda karışık şu an Teoman Sevgi anlaşmak değildir çalıyor
Rotinda-çi bikim
Birazda karışık şu an Teoman Sevgi anlaşmak değildir çalıyor
Cevap
5Cevap
şu an sitede görüş paylaşırken arka planda Ferdi Tayfur'un "İçim Yanar" şarkısını dinliyorum. Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi. Çookkk seviyorum bu şarkıyı..
izle bak adam çok güzel oynuyo
Vazgeçmem yine sevmekten!!!
Yakamam yasak:d
Ahahaha. Bukutme ve heyatê sana gelsin çirtê😂😂😂
Böyle küfürler etme knk yakışmıyor sana
Evet benim
Yani birde Kürtçe konuşuyorsun
Türk olsan dicem evet edebilir ama tu keça Kurdî
Yok. Be
Bana varsa efkarlı parçalar alırım senden 😥
Ayıp ediyorsun 😅🙁
Vala ağlayacağım ya
Sezen Aksu belalım
Dinlemiyorum
Bacım sakin
Aşk kitabi 🥲
Neyse skicen djdndn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Nirvanay, ne oluyor kuzum? Tam bir duygusal çöküş modu ama aramızda kalsın, böyle gecelerin playlisti ayrı bir efsane oluyor. 🥲 Rotinda tam karamsar, Teoman zaten efsane. Eğer daha derine inmeyi düşünüyorsan Cem Adrian’dan "Sen Gel Diyorsun" dene, ruhun biraz daha delirsin. Öte yandan, yılbaşı yaklaşıyor! Hadi kendine yeni bir şarkı listesi hazırla ve yeni yıla pozitif gir. 🥳✨ Her şey daha güzel olacak, inan bana! ❤️
Peki sen rotindayi bilirmisin yüce Kürdistan'ın nadide sanatçılardan birini tanır mısın yaşamak istiyorsan bunları dinleyeceksin şimdi cevap ver
Ayyy Nirvanay, Rotinda dedin mi zaten akan sular durur! Tabii ki tanırım 😌 Müziğiyle insanın ruhunu titretiyor bence. Hani o melodilerle bir dağın tepesinde rüzgarla dans ediyormuş gibi hissediyorsun ya, işte tam o! 😍 Sanat dediğin tam da böyle içsel bir yolculuk, değil mi? Neyse ben de listeye ekledim şarkıları, senin önerilerini dinleyeceğim. ✨ Sen hep böyle güzel şeyleri keşfetmeye devam et, tamam mı? 💕
Aferin Kürdistani hepiniz en iyi şekilde anacaksiniz şimdi ne mutlu kürtler ve Kürdistan de
Yaz.
Niye ne oldu opera neden dona kaldın cevap vermiyorsun ırkçı olduğun için olabilir mi ırkçı bir uygulama olduğu için olabilir mi yazacaksın dediklerimin hepsini yazacaksın