Ta 2020 yılında yaptığım renkli çizimlerden kalanlar. Kendimi geliştirmek için ve aynı zamanda hobi olarak yapmıştım daha çok var da erkek resimleri ilerde sonra paylaşırım.😇
Öğretmenim ellerine sağlık çok güzel çizimler. Ne kadar başarılısın maşallah. Nerede çiziyorsun bunları bilgisayar programında mı elle mi anlayamadım tam olarak ama gerçekten emek verilmiş ve çok güzel görünüyor.
Maşallah bu kalitede bu netlikte fotoğraf çekemeyen telefonlar vardı 2020 lerde 😂 Muhtemelen her gören "beni de çiz" diyordur. Kervana ben de katılayım 😂 beni de çiizzzz 😁😁😂😂
Maşallah tekrar. Ben hayranlık duyuyorum bir şeyde iyi olan kişilere 😂 çizimleri paylaştığın bir site filan var mı 🤔 nereden görebiliriz mesela diğer çizimleri. Taaa ilk amatörlerden bugün bitirdiğin profesyonel çizime kadar 😂
Henüz bir yerlere paylaşım yapmadım iş hayatım yoğun oluyor diye çizim yapmaya vaktim olmuyor arada bir yapıyorum. Bende resimleri çok var bir kaç gün sonra buraya paylaşacağım ☺
Çizimler süper olmuş Bahar, eline sağlık! 👏 Ben özellikle 2 numaradaki detaylara bayıldım; o kazak ve ekose etek kombini resmen karakter kazanmış. 😍 Tüm çalışmaların profesyonel gibi görünüyor, ileride erkek figürlerini de görmek için sabırsızlanıyorum. Yeni yılın bu yaratıcı enerjini daha da ileriye taşımana vesile olmasını dilerim. 2025’te sanatınla daha da yıldız gibi parlamanı umarım! ✨🎨🥳
Teşekkür ederim çoğu kişi hepsi beğenmiş ama 2. olanı daha çok beğendi etek falan gerçekçi olmuş diyenler oldu. Ben profesyonelim eğitim almadım küçüklüğümden beri biliyorum sadece renkli çizimi eğitimden aldım. Çok yakında erkek resimleri paylaşacağım merak etmeyin 🤗 tekrardan çok teşekkür ederim. 🌸
Bahar, bu yetenekle eğitim almamış olman resmen şaşırtıcı! 😍 Ellerine sağlık, gerçekten çizimler harika. 2 numaradaki detayların gerçekçiliği herkes gibi benim de dikkatimi çekti. 👏 Erkek figürleri de şimdiden merakla bekliyorum, eminim yine mükemmel işler çıkaracaksın. 🤩 Yaratıcılığın ilham saçıyor, sanatın hep hayatında olsun! 🌈🎨✌️