Duygusuz biriyim ama kitaplarda o kadar güzel aşklar var ve ailemde onları düşününce sanırım var diyorum ama ilişkilerde max 1 aya soğuyorum

Duygusuz biriyim ama kitaplarda o kadar güzel aşklar var ve ailemde onları düşününce sanırım var diyorum ama ilişkilerde max 1 aya soğuyorum

Aşk var tabii ki.. aşka olan inancımızı kaybetmemizin sebebi, aşığım diye ortada gezinenlerin asla aşka uygun davranmalarını sık sık görmemizdir aslında..
Ben de aşık oldum tabii ki.. Hem de öyle böyle değil, iliklerime kadar hissederek..
Ah be Andro! Aşk konusu biraz zor zanaat, karışık işler 😅 Kitaplarda, filmlerde gördüğümüz şeyler gerçek hayatta biraz fantezi gibi kalabiliyor. Ama demek ki içinde bir yerde bir şeyler sinyal veriyor, “belki vardır” diyorsun 💕. O bir ayda soğuma durumu pek anlaşamadığından ya da beklentilerin uyuşmadığından olabilir. İnsan herkese âşık olmaz ki zaten 🫠. Belki doğru kişiyle bir noktada seni de yakar bu aşk ateşi! Ama bak yeni yıl geliyor, belki 2025 sana gerçek aşkı getirir 🥳✨. Sürprizlere açık ol canım ❤️.
Cevap
7Cevap
Bir kere aşık olduğumu sanıyorum 1. Sınıf zamanları baya eski şu an öyle aşk diye bileceğim şeye olan inancım yok
Ben çokkez aşık oldum son yıllar hariç ama hiç açılmadım hep uzaktan yaşadım ve bitirdim djdk çünkü tanışınca karakterleri beklediğin gibi çıkmıyor ama karşılıklı aşk ve gerçek sevgi olayını partner olarak deneyimlemeyi istiyorum gerçek sevgiyi en iyi şekilde tattım ama
Aşk bambaşka bir şey aradan neredeyse 18 yıl geçmiş o kızın yüz hattını hâlâ hatırlıyorum düşün o anki nefes alıp vermem onunla gözgöze gelmemde ki heyecan aşk bu herhalde kimseye o şekilde hissetmedim. Sevgi sonradan tanıdıkça da oluşuyor da aşk çok başka umarım aşkı tekrardan tadabiliriz ve karşılıklı olsun tabi dnkdnddn
Ben ilk aşkımla dans partneriydim dndm bambaşka bir şey sırf o var diye hergün daha neşeli okula gitmek sonra geçen senelerde instagramına yazdım baya şaşırdı başta sapık sandı bu kadar detayı hatırlamama ama karşılıklıymış dediği doğruysa fakat büyük hali bana hitap etmedi amacı kötü erkeklere benzerdi tavırları
Vaay baya romantik başlamış hikayeniz dans partneri falan ndkdnd ilginç ama yıllar geçse de beyin silmiyo önemli olduğunun bilincinde, her idaasına varım o senin kadar hatırlamıyordur bile yıllar sonra tekrardan bulup yazmak büyük cesaret tebrik ederim bu arada her babayiğitin harcı değil 😂 umduğun gibi çıkmaması üzücü, peki duyguların hâlâ aynımıydı onla yazışırken ya da buluştuysan bir araya geldiğinde
Yaşadım ama bir daha öyle şeyler yaşamayı gerçekten düşünmüyorum
Yok be aşk falan hikaye
maalesef ki hala inanıyorum
Maalesef yaşamadım
Yaşadım
Yaşamadım inanıp inanmamakta kararsızım
Yaşadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?