Pazar günü, banyo yapmışsın, soba alev alev, en sevdiğin televizyon programı, yanakların al al, mayışmışsın. :)

Pazar günü, banyo yapmışsın, soba alev alev, en sevdiğin televizyon programı, yanakların al al, mayışmışsın. :)

Işıkları kapatıp kardeşlerimle beraber tavana yansıyan ışığını izlemeyi, portakal mandalina kabuklarını üzerine dizmeyi, üzerinde ekmek kızartmayı yağ sürüp hep beraber yemeyi, okuldan gelince kedi gibi yanına kıvrılıp uyumayı... Kısacası çocukluğumun parçasını özledim.
Çocukken sobamız vardı ve onda sürekli kuzinesinde patates pişirirdik onu özledim sadece, geri kalan hiçbir şeyini özlemedim :D kışın onu temizlemesi falan zor oluyordu her gün külünü dök yeniden doldur yak falan çekilecek gibi değildi yani
Cevap
12Cevap
kokusu olabilir
Ayyy beni anlatıyorsun resmen bide üzerine güm güm koyardık su kaynar ondan güzel köyü bir çay demlerdik arada kestane atardık üzerine ohh o gün keyifler bol şahane remsen çok özledim 🥰🥰
Özledigim bişey yk.
Babamın evi hala sobalı
Mandalina kabuğundan oda kokusuda yapiyrum
Yatarken gece tavana yansıyan ışığı da görüp hayal kuruyorum
Kedi gbı yanına da kivriliyorum
Üzerinde fındık vs de yapıp yiyorm
Kısa küçükken napiosan hala yapiyoru oğlumla hemde 😊🌟
Babamın her akşam bize kestane pişirmesini çok özledim babamdan sonra ne soba kurduk ne de kestane yedik
yanan odunun sesi, her daim sıcak su ve çayın olması , dışarıdan gelince elleri ısıtmak, ıslak ayakkabı ya da montu kurutmak...
Hiçbir şeyi özlemedim, sobanın bana tek hatırlattığı şey sefalet. Doğalgazın konforunu hiçbir şeye değişmem
Sabahları kahvaltıda sobanın üstüne ekmeği koyup kızarınca da üzerine tereyağı sürüyorduk. O lezzeti bazen özlüyorum.
Akşam 11-12 gibi banyodan çıkıp sobanın önünde saçlarımı tarayıp ördürtmek, yanan odunların sesi
Sobalı evde büyüdüm haliyle çok seviyorum. Mandalina yedikten sonra kabuğunu sobanın üzerine koyuyordum , tüm ev kızarmış mandalina kabuğu kokuyordu
Sobamız yok ama üstünde kestane yapmak güzel olurdu
Uyurken çıkardığı ses ortam sıcaklığı duvara ateşin yansıması
Büyük bir hasretim yok zira sobamız var bağ evinde
Banyo yapıp, sobanın yakınında oturup televizyon izlemek ve sobada patates pişirmek.
Citırtı sesini ve gece tavanda bıraktığı alev izlerini
Kızarmış ekmek başta gelir sanırım
Kuzi Kuzineyse eğer içinde ekmek patates hatta ayva
Üzerine birşeyler koymak zevkli (patates portakal kabuğu vs
Odun kokusu ateşin sesi
Özlemedim ki sobalı zaten 😂
Kestane pişirmek çok güzəl oluyormuş.
Kızarmış ekmek, kestane ve kokusu :)
Sobada patates, yumurta ikilisini özledim
Üstünde ekmek kızartıp yağ sürüp peynirle yemeyi
Soba olsun da onunla her şey güzel..
Kestane pişirmeyi özledim..