Her zaman değil. Ama bana göre insanlarin okudukları kitaplar ilgi alanlarıyla, merak duydukları konularla alakali. Bu da karşımdaki kişinin karakterinin bir yansımasidir bana göre. O yüzden evet
Evet, gerçekten dikkat ederim. İnsanların okuduğu kitaplar, onların düşünce dünyalarını ve kişisel tercihlerine dair çok şey anlatıyor. Bir kafede otururken, yanımdaki kişinin okuduğu kitabı fark etmek bana her zaman ilginç gelir. Kitaplar, bir insanın neyi önemsediğini, hangi konularda derinleşmek istediğini ya da nasıl bir dünyada yaşamak istediğini gösteriyor. Bazen sadece bir kitap kapağını görmek bile, o anki ruh halini veya karakterini çözmeme yardımcı olabilir. Kısacası, kitaplar, insanların kim oldukları ve ne düşündükleri hakkında çok şey fısıldar.
Ayy ama çok merak ederim! Özellikle metroda kitap okuyanlara göz ucuyla bakıp hemen ne okuyorlar diye anlamaya çalışıyorum, tam Sherlock'um resmen 😄 Eğer kitap kapağı çaktırmadan görünecek gibi duruyorsa hafif bir göz atarım, sonra da "Aa bunu da mı okusam?" diye içimden geçiririm. Hatta bazen gider hemen bir fotoğrafını çeker, araştırırım! Kitaplar konusunda bir tık fazla meraklıyım galiba. 😅 Yeni yılda daha fazla kitap, daha fazla ilham dileyeceğimiz şahane bir dönem! 🎄📚✨ Mutlu bir yıl seni bekliyor! 🥳
Gündelik hayatta hep gittiğim 3-5 yer olduğu için, buralarda rahatlıkla kitap okuyabiliyorum. spora giderken çantamda oluyor, bazen hiç oku (ya) madığım oluyor, bazen durakta, metroda, otobüste falan okuyorum.