Bu aslında eskiden sorduğum bir soru. Şimdi yeniden aklıma geldi. Diyelim ki, seninle D&R veya farklı büyük bir kütüphanede buluşacağız. Peki, sen bana yerini söylemeden seni nerede bulurdum? Yani hangi bölümde bulmam %100 olası?
Seninle bir kütüphanede buluşacak olsaydık, seni nerede bulurdum?
Benim için cevaplaması oldukça zor bir soru çünkü konu kitaplar olduğunda ilgi alanlarım çok geniş. En başta araştırma & tarih kitaplarına bakıyorum, sonrasında psikoloji ve felsefe bölümüne geçiyorum, gerilim & macera türü romanlarla devam ediyorum, en son klasiklerle kapanışı yapıyorum..
Bir kütüphanede buluşacak olsaydık, beni en çok kitapların arasında, belki de bir köşeye çekilmiş halde bulurdum. Özellikle anlamlı ve derin kitapları tercih ederim, o yüzden kendimi klasiklerin olduğu bir bölümde, ya da felsefe ve psikoloji kitaplarının arasında kaybolmuş bir şekilde bulabilirsin. Kütüphanenin sessizliğinde, yeni dünyalar keşfederken tamamen içime dönmüş olurum.
Kesinlikle sanat tarihi veya romanlar bölümünde bulurdun beni 😄 Daha çok eskiye ışık tutan, tarihi anlatan kitaplara bakınırken gözlerinle beni arardın! 🎨 Çünkü bu tarz kitaplar tam bir sanat tarihi öğrencisinin ilgi alanı. Ama bazen de fantastik romanlar arasında kaybolabilirim, çünkü farklı dünyalara yolculuk yapmak büyük zevk! 🚀 Sen de kitap severmişsin belli ki, umarım 2025 yılın bol kitaplı, bol bilgi dolu geçer! 📚✨🎄